?>

ÖLÜYE KURŞUN SIKMAK

Yıllarca başarıdan başarıya koşan Gaziantepspor bir mevta haline getirildi. Tükenmişlik sendromu yaşayan kulübün artık cenazesine kurşun sıkılmaya başlandı….

Spor - 9 yıl önce

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un başkan adayı Hasan Şahin, kulübe suikast düzenlendiğini iddia etti.

Gaziantepspor'a başkan adaylarından Hasan Şahin, dün yeterli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan Genel Kurul'un ardından basın toplantısı düzenledi. Olağanüstü kongrenin yapılamamasıyla Gaziantepspor'a suikast düzenlendiğini savunan Hasan Şahin, "Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda yapılacak seçime büyük bir coşkulu taraftar eşliğinde stada gittik. Salon içerisinde büyük ve cefakar Gaziantepspor taraftarının birleşsin çağrısına Gaziantepspor'un menfaatlerini düşünerek bir an dahi düşünmeden kabul ettim. Ancak Kızıl ailesinin adayı olan Mutlu Özpineci beyefendi Gaziantepspor'a her zaman uygulamış oldukları kaçma, takımı yalnız bırakma, 'Benim olsun az olsun, kimsenin olmasın' mantığıyla taraftarın bu teklifine olumsuz cevap vermişler. Olumsuz cevap vermekle kalmayıp dün akşamdan beri kirli oyunlarını oynamaya başlamışlardır. Gaziantepspor üzerinde oyunlar oynanıyor. Gaziantepspor'a yönelik suikast düzenleniyor. Gaziantepspor'u bu duruma düşüren tarihi başarılarla dolu olan takımımız asla sahipsiz değildir ve sahipsiz de kalmayacaktır" dedi.

 

“BU OYUNLARI BOZACAĞIZ”

Hasan Şahin olarak Gaziantepspor'un üzerinde oynanan oyunları bozacağını ifade eden Şahin, şunları söyledi: "Bu kulübe sahip çıkmayan kendi çıkar ve menfaatleri için olağanüstü kongrenin bir hafta ertelenmesine sebep olup Gaziantepspor'un transfer yapmasına engel olanlar hem Gaziantep halkının, hem adalet önünde hesap vereceklerdir. Bizler Gaziantep'in öz çocukları olarak bu takimi sahipsiz bırakmayacağız. Hasan Şahin ve ekibi Gaziantep sevdalısı, Gaziantepspor aşığıdır. Biz bu yola çıkarken maddi ve manevi bütün fedakarlıkları hesaplayarak çıktık. Gaziantepspor için yapmayacağımız şey yoktur. Gaziantepspor'u 11 yıldan beri kendi menfaatleri doğrultusunda yönetenler bilmelidir ki Gaziantepspor sahipsiz değildir. 06.08.2017 tarihinde yapılacak olan kongremize Şahinbey'in, Şehitkamil'in bütün torunlarını, ister üye olsun ister taraftar olsun herkesi, her kesimi bu şölen günümüzde birlik ve beraberliğimiz için yeniden eski güzel günlerin yeniden gelmesi için Kalyon Stadyumu'na bekliyoruz."

Haftanın Öne Çıkanları

AK PARTİ’DE YARIŞ NEFES KESECEK

2017-07-30 13:55 - Politika

Yetimlere şefkat öpücüğü

2017-07-30 13:49 - Gündem

APO’NUN DOKTORU ANTEPLİ FETOCU!

2017-07-28 11:06 - Gündem

“Bırakın kararların kendileri versinler”

2017-07-25 14:46 - Eğitim

Rejim yapanlar, bu haber sizin için

2017-07-31 13:20 - Sağlık

Ticaret dili sınır tanımıyor

2017-07-30 13:50 - Ekonomi

Kanserden değil, geç kalmaktan kork

2017-07-31 13:23 - Sağlık

Tıp İngilizcesiz olmaz

2017-07-26 12:52 - Eğitim

Şimdi tercih zamanı

2017-07-26 12:47 - Eğitim

ÖLÜYE KURŞUN SIKMAK

2017-07-31 13:26 - Spor

İlgili Haberler

Dağdeviren’den flaş açıklama! Ayrılıklar da sevdaya dahildir

08:15 - Spor

MAÇA DOĞRU | Eyüpspor - Gaziantep FK

00:31 - Spor

Gaziantep FK’nın 2026-2027 sezonu fikstürü belli oldu

15:01 - Spor

Gaziantep FK Başkanı’ndan Kritik Açıklamalar

13:41 - Spor

Volkan Group’tan Play-Off’ta Farklı Galibiyet

21:11 - Spor

Günün Manşetleri

GAZİANTEP’TE 500 KİLO ET İMHA EDİLDİ!

07:40 - Gündem

Gaziantep polisinden uyuşturucuya büyük darbe

07:37 - Gündem

TAHMİS KAHVESİ İSTANBUL’U SALLADI!

07:29 - Gündem

NTB Başkanı Sarı İkinci Çeyrek Büyüme Rakamlarını Değerlendirdi

16:05 - Gündem

Başkan Güzel'den sert tepki: Karkamış’ta Parklara Zarar Verenler İçin Harekete Geçildi

14:50 - Gündem