?>

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: Kulisleri Karıştıran İddia: Fedaioğlu'nu Kimler İstemiyor?

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: Kulisleri Karıştıran İddia: Fedaioğlu'nu Kimler İstemiyor?

Gündem - 2 gün önce

Siyasette kulis hiçbir zaman bitmez. Özellikle de iktidar partisinde görev değişimi iddiaları ortaya atıldığında, dedikoduların ardı arkası kesilmez. Son günlerde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı için konuşulanlar da tam olarak böyle bir tabloyu ortaya koyuyor.

Geçtiğimiz günlerde, dürüstlüğüne güvendiğim bir siyasetçi dostum beni aradı. Sohbet sırasında konu AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu'na geldi.

Kendisi, Fedaioğlu'nun göreve geldiği günden bu yana ihale peşinde koşmadığını, rant hesapları yapmadığını ve teşkilata yakışır bir duruş sergilediğini söyledi. Ben de bu değerlendirmeye katıldığımı ifade ettim. "Partiye faydalı oluyor, görevine devam etmesi gerekir" dedi.

Öte yandan, kulislerde farklı senaryolar konuşuluyor. Kimileri, çeşitli dedikodular ve iddialarla Fatih Muhaddis Fedaioğlu'nun yıpratılmaya çalışıldığını öne sürüyor.

Konuyla ilgili ulaştığım değerlendirmelerde ise Fedaioğlu'nun tavrı oldukça net.

"Cumhurbaşkanımızın ve teşkilatımızın emrindeyiz. Kal derlerse kalırız, git derlerse gideriz. Ama hangi görev verilirse verilsin, aynı şevkle çalışmaya devam ederiz."

Bu sözler aslında teşkilat terbiyesinin en açık göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Peki kulislerde adı geçen isim kim?

İddialara göre, eski milletvekili ve Gaziantep Sanayi Odası eski Başkanı Nejat Koçer'in il başkanlığı için düşünüldüğü konuşuluyor. Elbette bunlar tamamen kulis bilgisi. Resmi bir açıklama ya da doğrulanmış bir gelişme söz konusu değil.

Kendi adıma Nejat Koçer'i tanıyan biri olarak, böyle bir teklif gelse bile nasıl yaklaşacağını az çok tahmin edebiliyorum. Bana göre, "Bugünkü yönetim görevini sürdürüyor. Arkalarından iş çevrilmemeli. Teşkilat yoluna devam etmeli." diyecek bir duruş sergileyebilir. Elbette bu benim kişisel değerlendirmemdir.

Siyasette her dönem çeşitli hesaplar yapılır, isimler konuşulur, senaryolar yazılır. Ancak unutulmamalıdır ki AK Parti'de bu tür görevlerin tek karar mercii Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partinin yetkili organlarıdır.

Bugün konuşulanların ne kadarı gerçekleşir, ne kadarı sadece kulislerde kalır, bunu zaman gösterecek.

Biz gazetecilerin görevi ise dedikodunun değil, sürecin takipçisi olmaktır.

Haftanın Öne Çıkanları

GBB'DE ŞOK DİYALOG!

2026-07-13 15:44 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: Kulisleri Karıştıran İddia: Fedaioğlu'nu Kimler İstemiyor?

2026-07-19 17:09 - Gündem

Başhekim Ertuğrul Kılıç Ankara'ya Neden Gitti?

2026-07-16 10:17 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: Yangına mı Gittiniz, Kameraya mı?

2026-07-13 09:53 - Gündem

Mustafa Kemal Güneş’ten o iddialara sert yanıt!

2026-07-14 17:06 - Gündem

Eski Başkan Ökkeş Kavak'tan Deprem Davalarına Dair Dikkat Çeken Açıklama

2026-07-17 09:14 - Gündem

Gaziantep Merkezli Yasa Dışı Bahis Operasyonu: 190 Gözaltı

2026-07-14 12:03 - Gündem

Türk Halıcısının 'Navlun' Çığlığı

2026-07-17 14:51 - Gündem

Şerif Dalgıç'ın Ev Sahipliğinde Anlamlı Buluşma

2026-07-14 15:12 - Gündem

Anahtar Parti Gaziantep Teşkilatından Nurettin Özkaya'ya Ziyaret

2026-07-15 18:41 - Gündem

İlgili Haberler

Bir Garip Başkan Adaylığı! Hem Yönetimde Hem Başkanlık Yarışında

13:28 - Gündem

Gaziantep’te düğün magandalarına geçit yok! 3 maganda yakalandı…

10:04 - Gündem

İş İnsanı Yalçın Terlemez'in Acı Günü

09:11 - Gündem

Gaziantep’te denetimler aralıksız devam ediyor! 3 iş yeri mühürlendi

16:47 - Gündem

YASADIŞI KENEVİR EKİMİNE JANDARMA OPERASYONU

13:52 - Gündem

Günün Manşetleri

Bir Garip Başkan Adaylığı! Hem Yönetimde Hem Başkanlık Yarışında

13:28 - Gündem

Gaziantep’te düğün magandalarına geçit yok! 3 maganda yakalandı…

10:04 - Gündem

İş İnsanı Yalçın Terlemez'in Acı Günü

09:11 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: Kulisleri Karıştıran İddia: Fedaioğlu'nu Kimler İstemiyor?

17:09 - Gündem

Gaziantep’te denetimler aralıksız devam ediyor! 3 iş yeri mühürlendi

16:47 - Gündem