?>

UMUT, UMUT OLMAKTAN ÇIKTI: 20 YILLIK OT PARASI

Şehitkamil Belediye Meclisi’nde gündemin 4.maddesinde yer alan Sam Mahallesi’ndeki mera alanının tasarrufu ile ilgili Encümene takas yetkisi verilmesi ile ilgili madde tartışma yarattı. CHP’li meclis üyeleri ile AK Partili Mehmet Haz arasında yaşanan gerilim Meclis toplantısına damga vurdu.

Gündem - 1 yıl önce

Geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediye Meclisi'nde Sam Mahallesi'nde bulunan mera alanının kamulaştırılması için Encümene takas yetkisi verilmesi kararı Meclis toplantısında tansiyonları yükseltti.  Alınan kararda mera alanının Şehitkamil Belediyesi tarafından kamulaştırılması istenildi. Bu kararla birlikte 20 yıllık ot parası ödeneceği söylendi. 

VATANDAŞLARDAN TEPKİ YAĞDI

Şehitkamil'de yaşayan vatandaşlar belediyenin bu alana dokunmamasını, devletin parasını boş şeylere değil hizmet için harcanması gerektiğini söylediler. 

MEHMET HAZ: ''YASAL DEĞİL''

Meclis toplantısında bu karara itiraz eden AK Parti Meclis üyesi Mehmet Haz, bu kararın yasal olmadığını ifade etti. Haz,'' ‘’Biz kararın yanlış olduğunu söylemiyoruz. Bizim itirazımız bu maddenin bugün gelmesinedir. Henüz burası Maliye Hazinesine daha geçmemiş. Bu işin yasal olmadığı itiraz ediyoruz. Belediye mülkiyetine geçtikten sonra gönül rahatlığıyla meclise getirirsiniz. Kararların arkasında da duracağız. Yeter ki şahsa dair işlem olmasın. Tribüne oynamak değil. Belediyemizin olmayan bir yerle ilgili encümene tasarruf yetkisi veremezsiniz’’ dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

UMUT, UMUT OLMAKTAN ÇIKTI: 20 YILLIK OT PARASI

2024-05-09 15:57 - Gündem

Gaziantep Primemall AVM'de yangına duyarsızlık

2024-05-04 21:21 - Asayiş

GÜNEY ATIK ŞiRKETİ KİME AİT?

2024-05-04 23:35 - Gündem

Vali Çeber ve Başkan Sabah devreye girdi

2024-05-05 20:27 - Gündem

BAŞKAN SABAH'TAN ÇAĞRI: BU YOLSUZLUKLARA KİM DUR DİYECEK?

2024-05-05 21:35 - Gündem

Gaziantep'te katliam gibi kaza: Ölü ve Yaralılar var

2024-05-06 14:00 - Gündem

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz'dan Gaziantep Emniyet Müdürü Celal Özcan'a ziyaret

2024-05-08 12:33 - Gündem

TAHMAZOĞLU DUYURDU ŞAHİNBEY’DE O BİNALAR YIKILIYOR

2024-05-05 12:06 - Gündem

EYÜP LOJİSTİK FİLOSUNU BÜYÜTTÜ

2024-05-07 21:29 - Gündem

BAŞKANLARDAN MAÇA DAVET

2024-05-05 16:18 - Spor

İlgili Haberler

SANKO HOLDİNG'TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

10:04 - Gündem

JASAT 47 Hırsızlık Şüphelisini Yakaladı

16:28 - Gündem

CHP’li Vekil Melih Meriç, Onur Özdemir İçin Sahada

15:56 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’DEN KURBAN DENETİMİ VE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

15:37 - Gündem

GTO’DAN GAZİANTEP DIŞ TİCARETİNE ÖNEMLİ KATKI

10:33 - Gündem

Günün Manşetleri

SANKO HOLDİNG'TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

10:04 - Gündem

JASAT 47 Hırsızlık Şüphelisini Yakaladı

16:28 - Gündem

CHP’li Vekil Melih Meriç, Onur Özdemir İçin Sahada

15:56 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’DEN KURBAN DENETİMİ VE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

15:37 - Gündem

GTO’DAN GAZİANTEP DIŞ TİCARETİNE ÖNEMLİ KATKI

10:33 - Gündem