?>

MEZBELELiK

Eski Garajlar, çöplüğe dönüştü, her sokaktan pislik akıyor…

Yaşam - 9 yıl önce

PİSLİKTEN GEÇİLMİYOR

Kentsel Dönüşün kapsamında olduğu için boşaltılan Eski Garajlar, mezbeleliğe dönüştü. Boş iş yerlerinin tinerci mekanı olduğu semtte, yıkılan iş yerlerinin enkazları, dökülen hafriyat ve biriken çöpler nedeniyle pislikten geçilmiyor. 

HER YER DÖKÜLÜYOR

Şahinbey Belediyesi’nin kentsel dönüşüm kapsanma soktuğu Eski Garajlar’da boşaltılan iş yerleri Karataş Sanayi Sitesi’ne taşınmıştı. Bir zamanlar oto makine sanatkarlarının kalbi olan semtte şimdi pislik akıyor.

YAŞAM KALİTESİ DÜŞTÜ

Boşaltılan iş yerleri uyuşturucu bağımlılarına ev sahipliği yaparken, yıkılan iş yerlerinin enkazı dağ gibi birikmiş durumda. Kepenkleri kırılan işyerlerinin çöp yığınına dönüştüğü semtte, yaşam kalitesi son derece düşmüş durumda.

BELEDİYEDEN ŞİKAYET VAR

Her yerinden mikrop ve pislik akan dükkanların içine dökülen hafriyat ise hem çevre hem de görünti kirliliğine neden oluyor. Eski Garajlarda ikamet etmek zorunda kalan vatandaşlar; çöp, pislik ve enkazdan son derece şikayetçiler. Belediyeden son derece şikayetçi olan semt sakinleri sokakların bir an önce temizlenmesini istiyorlar.

Haftanın Öne Çıkanları

MEZBELELiK

2017-06-05 13:53 - Yaşam

MÖP’e desteğe teşekkür

2017-06-05 13:51 - Yaşam

Çevre bilinci arttırılmalı

2017-06-05 13:49 - Yaşam

Gaziantep’in İSO gururu

2017-06-05 13:46 - Ekonomi

İlgili Haberler

Doç. Dr. Murat Doğan: "Çocuklarda kilo alımının nedeni sadece fazla yemek değil"

12:17 - Yaşam

Türkiye’nin Evlilik Haritası Açıklandı: Gaziantep İlk Sıralarda Yer Aldı

21:21 - Yaşam

Gaziantep İçin Kritik Uyarı: Saat Verildi, Kuvvetli Yağış Geliyor

12:15 - Yaşam

GAP Gazetesi sahibi Mustafa Diken’in acı günü

17:02 - Yaşam

H. Cemal Değer İçin Taziye Kabulü Yapılacak

22:24 - Yaşam

Günün Manşetleri

Fenerbahçe otobüsü saldırısında 11 yıl sonra 5 gözaltı

14:38 - Gündem

Vali Çeber yangın bölgesinde

14:36 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’İN MODERN AŞEVİ TAMAMLANDI

12:11 - Gündem

Gaziantep'te sıkı denetim! 775 sürücüye ceza yağdı

10:43 - Gündem

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Gaziantep’te Hizmete Girdi

10:28 - Gündem