?>

Kanseri Liv Hospital'da yendi

Liv Hospital Gaziantep'e 4 ay önce göğsündeki kitle şikayetiyle başvuran Demet Güner, erken tanı sayesinde kısa sürede meme kanserini yendi.

Sağlık - 3 yıl önce

Liv Hospital Gaziantep'e 4 ay önce göğsündeki kitle şikayetiyle başvuran Demet Güner, erken tanı sayesinde kısa sürede meme kanserini yendi. Şifayı Liv Hospital Gaziantep'te bulan Demet Güner, "Herkese tavsiyem, sağlık kontrolünden geçmeleri ve ertelememeleridir" dedi.

Hastanın tedavisiyle ilgili bilgiler paylaşan Liv Hospital Gaziantep Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Büyükhatipoğlu, meme kanserinin dünyada olduğu gibi Türkiye'de de artık erken yaşlarda görüldüğüne dikkat çekti. Meme kanserinde tedavi yaklaşımlarının tamamen kişiye özel yapıldığını söyleyen Prof. Dr. Hakan Büyükhatipoğlu, erken teşhisin önemine vurgu yaptı.

“Erken evrede başarı şansı çok yüksek”

Hastalarının tedavisinde önce tümörün alt tipinin belirlendiğini ve bu doğrultuda bir tedavi yaklaşımı uyguladıklarını belirten Prof. Dr. Büyükhatipoğlu, ‘'4 ay önce meme kanseri tanısı alan hastamız Demet Güner, başarılı bir meme kanseri ameliyatından sonra hastanemizde başladığı tamamlayıcı kemoterapinin ilk safhasını sorunsuz bir şekilde tamamladı. Hastalığı erken teşhis edildiği için tedavi süreci daha kısa ve kolay oldu. Bundan sonraki tedavisini akıllı ilaçlar alarak tamamlayacak. Kendisine sağlıklı günler diliyoruz'' dedi.

“Zamanında kontrol yaptırın”

Sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Demet Güner ise "Herkese tavsiyem, sağlık kontrolünden geçmeleri ve ertelememeleridir. Bu zorlu süreçte benim yanımda olan öncelikle Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Büyükhatipoğlu'na ve Liv Hospital Gaziantep çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bir değil bin kere helal olsun

2022-01-23 09:29 - Gündem

Gaziantep'te otobüs ve tramvay çalışıyor mu?

2022-01-23 08:31 - Gündem

Gaziantep'in karla imtihanı ve Vali Gül'ün farkı

2022-01-21 15:29 - Gündem

Reis duymasın! Açılışının üzerinden 1 ay geçmeden tavanı çöktü

2022-01-23 08:42 - Gündem

Başkan Şahin özür diledi

2022-01-24 18:31 - Gündem

Gaziantep'te günün defin listesi

2022-01-24 18:39 - Gündem

Hakan Tanrıöver ve kamuoyuna açık mektup

2022-01-24 17:54 - Gündem

Dikkat çeken görüşme

2022-01-20 18:31 - Politika

Gaziantep'te kuyumcu dükkanını soydular

2022-01-25 10:49 - Gündem

MSB: Barışta ter dökmeyen, savaşta kan döker

2022-01-23 17:44 - Gündem

İlgili Haberler

Özel hastanelerde yeni dönem başlıyor: Yüksek ücret ödeme devri bitti

20:37 - Sağlık

AMAN DİKKAT! GAZİANTEP‘TE ACİL SERVİSLERDE CİDDİ ARTIŞ!

16:36 - Sağlık

ÇOCUKLARDA BAĞIRSAK ENFEKSİYONU VE HİJYENİN ÖNEMİ

15:32 - Sağlık

Doktorlar 5 gün iş bırakacak

12:01 - Sağlık

GAZİANTEP'TE DOKTORLAR İŞ BIRAKTI!

19:17 - Sağlık

Günün Manşetleri

İhracatçılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan müjde bekliyor

10:58 - Gündem

GAZİANTEP'TE DEV OPERASYON

16:48 - Gündem

BUNU DA GÖRDÜK! ÇOCUK KATİLİ İSRAİL'E GEÇMİŞ OLSUN DİYEN GAZİANTEPLİ DOKTOR KİM?

11:47 - Gündem

TAM BİR REZALET! GAZİANTEP'TE MİDE BULANDIRAN OLAY

19:20 - Gündem

EMNİYET GEREKENİ YAPTI... O FENOMEN TUTUKLANDI

17:56 - Gündem