?>

GTO Mart ayı meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) mart ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur başkanlığında; Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.

Ekonomi - 4 yıl önce

Toplantının açılışında yaptığı konuşmada kadınların hayatın her alanına anlam ve değer kattığını söyleyen GTO Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, kadınların ekonomik hayattaki varlıklarının kalkınma ile doğru orantılı olduğunu belirtti. Bu dönemki meclis toplantısında 2 kadın olduğunu söyleyen Teymur, “Bu dönem meclisimizde iki kadın üye var. Meclisimizin kadın üyeleri nezdinde tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, meclisimizde ve meslek komite üyeliklerinde daha fazla kadın üye görmeyi umut ediyorum” dedi.

“Virüs hala insanlıktan daha güçlü”

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım Meclis toplantısında yaptığı konuşmada virüs ile mücadelede otokontrolün önemine dikkat çekti. Korona virüsün hala insanlıktan güçlü olduğunu belirten Yıldırım, “Dünya genelinde aşılama çalışmaları hızla devam ediyor olsa da virüs hala insanlıktan daha güçlü. Aslında virüsü güçlü kılan da yine biz insanlarız. Gerekli titizliği, sorumluluğu göstermeyerek virüsün güçlenmesi için ihtiyacı olan her ortamı sağlıyoruz. İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile hayata geçirilen Dinamik Denetim Modeli kapsamında Odamızda bir ekip oluşturduk. Bu ekip, rehberlik etmek ve otokontrolü sağlamak amacı ile üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ediyor. Burada söylendiği gibi en önemli şey otokontrol. Biz otokontrollü olursak başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.

İhtiyacımız olan şey bütünsel ve uzun vadeli yaklaşım

Ekonomik gündemi de değerlendiren Başkan Yıldırım, “Ülkemizin ihtiyacı olan şey bütünsel ve uzun vadeli yaklaşımdır. Türkiye’nin ekonomi ve hukuk başta olmak üzere birçok alanda yapısal reforma ihtiyacı olduğu aşikârdır. Bu anlamda atılan her türlü adımı destekliyor, adımları yapıcı bakış açısıyla değerlendiriyor, yorumluyoruz. Hiçbir zaman yüksek faizi desteklemedik. Zira iyi bir yatırım iklimi için gerekli olan şey elbette ucuz paradır. Ama bir de enflasyon var, yüksek kur var Ucuz parayla yatırım yapıp, enflasyondan dolayı bir türlü kazanamıyorsak, döviz ile hammadde alıyorsak ne yapacağız? Ülkemizin ihtiyacı olan şey bütünsel ve uzun vadeli yaklaşımdır. Güven ve istikrar; ekonomik, sosyal ve siyasal riskleri düşürerek sağlanabilir. Böyle bir ortam sağlanırsa kurlar düşecek, enflasyon düşecek ve faizler de düşecektir” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

GAZİRAY METRONU SEN SEÇ!

2021-03-28 15:03 - Gündem

Şanlıurfa'da feci kaza: 5 ölü, 1 yaralı

2021-04-01 06:41 - Gündem

GSO ile KMTSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı

2021-03-30 10:44 - Ekonomi

Kaçak telefonlara atılan IMEI numarası başınızı derde sokabilir

2021-03-29 14:18 - Teknoloji

Prof. Dr. Mehmet Duru Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde…

2021-03-29 13:50 - Sağlık

KBB Uzmanı Opr. Dr. Bülent Akın MMT Amerikan Hastanesi'nde

2021-03-31 09:06 - Sağlık

GAÜN İLE ÖZ BÜRO İŞ SENDİKASI ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

2021-03-31 12:55 - Eğitim

AKINCI prototip 3 ilk uçuşunu başarıyla tamamladı

2021-03-31 07:10 - Teknoloji

Bu ligin şampiyonu Galatasaray

2021-03-26 11:02 - Spor

19 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

2021-03-28 14:55 - Asayiş

İlgili Haberler

Araç alacaklar dikkat! Taşıt kredilerinde yeni düzenleme!

21:34 - Ekonomi

Gaziantep'te doğalgaz fatura krizi!

20:59 - Ekonomi

Ev sahipleri dikkat! Cezası 20 milyon tl! Son gün yaklaştı

20:55 - Ekonomi

Gaziantep kombileri kapatıyor

20:10 - Ekonomi

Altın alacaklar o günü beklesin: İki farklı senaryoyu açıkladı

19:51 - Ekonomi

Günün Manşetleri

GAZİANTEP'TE DEV OPERASYON

16:48 - Gündem

BUNU DA GÖRDÜK! ÇOCUK KATİLİ İSRAİL'E GEÇMİŞ OLSUN DİYEN GAZİANTEPLİ DOKTOR KİM?

11:47 - Gündem

TAM BİR REZALET! GAZİANTEP'TE MİDE BULANDIRAN OLAY

19:20 - Gündem

EMNİYET GEREKENİ YAPTI... O FENOMEN TUTUKLANDI

17:56 - Gündem

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

14:01 - Gündem