?>

DÜLÜK, MUHTEŞEM MANZARASIYLA HAYRANLIK UYANDIRIYOR

Rengarenk lalelerle süslenen Dülük Tabiat Parkı, muhteşem manzarasıyla Gazianteplileri kendine hayran bıraktırıyor. Lalelerle oluşan muhteşem manzarayı yerinde görenler, bol bol fotoğraf çekiyor.

Yaşam - 7 yıl önce

Hafta sonunu değerlendirmek isteyen Gaziantepliler, Dülük Tabiat Parkı’na akın ediyor. Şehitkamil Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi başta olmak üzere bir çok yeniliğin yapıldığı Dülük Tabiat Parkı’na giden vatandaşlar, hafta içinde yaşadıkları yoğunluğunun stresini atıyor. Dülük Tabiat Parkı içerisinde gezen vatandaşlar, çeşit çeşit renklerle lalelerin süslediği biyolojik gölet ve biyolojik şelalenin oluşturduğu manzaraya hayran kalıyor. Lalelerin muhteşem görüntüsüyle birlikte kartpostallık manzaraların oluştuğu Dülük Tabiat Parkı’nda eşleri ve çocuklarıyla birlikte laleler arasında fotoğraf çeken aileler, yaşadıkları anı ölümsüzleştiriyor.

HAFTANIN YORGUNLUĞUNU VE STRESİNİ ÜZERİMİZDEN ATMIŞ OLUYORUZ

Eşsiz manzaraya hayran kaldığını dile getiren vatandaşlar, şunları söyledi:

“Ailemle birlikte hafta sonu tatilini değerlendirmek adına Dülük Tabiat Parkı’na geldik. Dülük Tabiat Parkı gerçekten çok güzel bir mekan. Özellikle lalelerle süslenmesi ayrı bir güzellik katmış. Burada laleler arasında hatıra fotoğrafı çekiyoruz, pikniğimizi yapıyoruz, çocuklarımız oyun grup alanlarında oyunlar oynayarak, hoş ve güzel vakit geçiriyorlar. Bizlerde bir haftanın yorgunluğunu ve stresini üzerimizden atmış oluyoruz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na böylesine güzel bir tabiat parkını Gaziantep’e kazandırdığı için yürekten teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel laleler var. Buraya gelir gelmez temiz havanın tadını çıkarmaya başladım. Lalelerin güzel görüntüsü, biyolojik göletin berrak suyu insana huzur veriyor. Herkese Gaziantep’e gelip Dülük Tabiat Parkını görmelerini tavsiye ediyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

TOBB GAZİANTEP KGK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2019-04-28 11:13 - Gündem

ŞENER ŞEN GAZİANTEP’E GELİYOR

2019-04-25 11:29 - Magazin

SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ AZRA AKKUŞ’A BÜYÜK ÖDÜL

2019-04-25 12:55 - Spor

HEM DOĞA HEM DE EKONOMİ KORUMA ALTINA ALINIYOR

2019-04-28 11:02 - Gündem

Üniversite Öğrencilerinden Çocuklara 23 Nisan Bayramı

2019-04-23 08:49 - Yaşam

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

2019-04-24 06:59 - Yaşam

DÜLÜK, MUHTEŞEM MANZARASIYLA HAYRANLIK UYANDIRIYOR

2019-04-28 11:39 - Yaşam

MEDİCAL PARK GAZİANTEP’TEN KALP SAĞLIĞI STANDI

2019-04-22 11:11 - Sağlık

SEÇKİNDE MİNİK KULAÇLAR EFSANESİ

2019-04-25 06:34 - Spor

HAYVANAT BAHÇESİ, ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

2019-04-24 08:09 - Yaşam

İlgili Haberler

Türkiye’nin Evlilik Haritası Açıklandı: Gaziantep İlk Sıralarda Yer Aldı

21:21 - Yaşam

Gaziantep İçin Kritik Uyarı: Saat Verildi, Kuvvetli Yağış Geliyor

12:15 - Yaşam

GAP Gazetesi sahibi Mustafa Diken’in acı günü

17:02 - Yaşam

H. Cemal Değer İçin Taziye Kabulü Yapılacak

22:24 - Yaşam

Gönüllere Misafir Oldular, Valilikte Yüzleri Güldürdüler

11:15 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem

NİZİP CUMHURİYET BAŞSAVCISI  ERHAN BİROL’DAN NTO'YA VEDA ZİYARETİ

13:56 - Gündem

Gaziantep'te Asayiş ve Güvenlik Masaya Yatırıldı

12:33 - Gündem