?>

Dekoratif ahşap boyama kursu yoğun ilgi görüyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından kadınlara yönelik açılan Dekoratif Ahşap Boyama Kursu, yoğun ilgi görüyor.

Yaşam - 4 yıl önce

Dekoratif Ahşap Boyama Kursu'na katılan kursiyerler, hem moral depoluyor hem de aile ekonomisine katkı sağlıyor.

Şehitkamil Belediyesi, kadınların meslek sahibi olmalarına zemin oluşturacak kurslar açarak, hizmet vermeye devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Aile Merkezi'nde açılan Dekoratif Ahşap Boyama Kursu, kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Pandemi kuralları çerçevesinde sürdürülen kurs kapsamında kadınlar, hem eğitim görüyor hem de birbirinden güzel eserler meydana getiriyor. Haftanın 5 günü kursa gelen kadınlar, günün stres ve sıkıntısını ahşap üzerine yaptıkları desenleri boyayarak atarken, yaptıkları ürünleri satarak, aile ekonomilerine de katkı sağlıyor.

Kadınlarımız kursumuza yoğun ilgi gösteriyor

Kursa ilişkin açıklamada bulunan Dekoratif Ahşap Boyama Kursu Öğretmeni Nida Tunalı, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından Necip Fazıl Kısakürek Aile Merkezimizde açılan Dekoratif Ahşap Boyama Kursuna 17 kursiyerimiz katılıyor. Kursumuza talep gün geçtikçe artıyor. Haftanın 5 günü öğleden sonra olmak üzere kursiyerlerimize eğitim veriyoruz. Kursiyerlerimize, dekoratif ahşap boyama teknikleri, süsleme tekniklerini öğretiyoruz. Kadınlarımız kursumuza yoğun ilgi gösteriyor. Evdeki boş zamanlarını gelip burada değerlendirerek hem meslek sahibi oluyor hem de yaptıkları ürünleri satarak, aile ekonomisine katkıda bulunuyor. Bunun yanında günün stres ve sıkıntısını gelip burada bir şeyler yaparak atıyorlar. Kursiyerlerimiz burada aile ortamı içerisinde hoş ve güzel vakit geçiriyorlar. Bizlerde eğitmenler olarak kursiyerlerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Kursumuza katılmak isteyen tüm kadınlarımızı da bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yaptığım ürünleri satarak aile ekonomime katkıda bulunuyorum

Kursun kendileri açısından olumlu olduğunu belirten kursiyerlerden Zöhre Aydoğdu, “Ben 4 çocuk annesiyim, evde geçireceğim boş vaktimi gelip bu kursumuzda değerlendiriyorum. Kursumuzda ahşap boyama eğitimi alıyorum. Burada hem meslek sahibi oluyorum hem de hoş ve güzel vakit geçiriyorum. Bunun yanında yaptığım ürünleri de satarak aile ekonomime katkıda bulunuyorum. Çok güzel bir ortamımız var, arkadaşlarımızla birlikte güzel bir aile ortamı kurmuş bulunmaktayız. Hocalarımızda bizlerle yakından ilgileniyor ve ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bizlere bu güzel kursu açan Şehitkamil Belediyemize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

ÖRNEK OLDULAR... Melike Tekstil'e büyük alkış

2022-02-04 17:24 - Ekonomi

Gaziantep'te günün defin listesi

2022-01-31 17:58 - Gündem

Patron-işçi kardeş, provokatörler kalleş!

2022-02-05 08:15 - Ekonomi

PKK öldürülen teröristlerin kimliğini açıklayamadı

2022-02-02 16:19 - Gündem

Gazetemiz dikkat çekmişti...Cumhurbaşkanı ve Bahçeli'ye hakaret eden şahıs gözaltına alındı

2022-02-03 09:35 - Asayiş

Öfke, takıntı ve kaygıya neden oluyor... İşte çözüm yolları

2022-02-05 18:37 - Sağlık

GKV Özel okulları öğrencisi Beren Kalyoncu Türkiye ikincisi

2022-02-01 09:51 - Spor

Mahkeme İnal'ı haklı buldu

2022-02-02 16:09 - Gündem

Vali Gül'ün Covid-19 testi pozitif çıktı

2022-02-02 10:55 - Gündem

Bakan Koca açıkladı! İşte illere göre haftalık vaka sayısı

2022-02-07 08:36 - Sağlık

İlgili Haberler

Fatma Şahin: “Alleben Göleti Son Yılların En İyi Seviyesine Çıktı”

20:23 - Yaşam

Çocuklarda Demir Eksikliği: Sessiz Bir Tehdit

11:50 - Yaşam

GAZİANTEP VE KİLİS İÇİN METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

20:32 - Yaşam

ZÜRAFANIN ADI SİZDEN! KARARI FATMA ŞAHİN GAZİANTEPLİLERE BIRAKTI

09:54 - Yaşam

Gaziantep defin listesi belli oldu! 24 Nisan 2026 Günü kimler vefat etti?

18:09 - Yaşam

Günün Manşetleri

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem

Gaziantep’te CHP’li iki başkan AK Parti’ye katıldı

17:21 - Gündem

Kayıt Dışı İstihdama Dikkat

15:48 - Gündem