?>

Cezaevinde doktorun şok ölümü

Gaziantep’te aralarında borç anlaşmazlığı sebebiyle husumet bulunan amcasının oğlu Muhammet Alaattin Çelik’i (45) tabancayla vurarak öldürüp 2 kuzenini de yaralayan, Doktor Bekir Çelik cezaevinde intihar etti!

Gündem - 4 yıl önce

Gaziantep Doktorlar Sitesi'nde Doktor Bekir Çelik ile kuzenleri Mehmet Çelik ve Enes Çelik arasında borç meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Kuzenleri tarafından darp edilen Çelik’in vücudunda kırıklar oluşurken omuzundaki çantayı alan 2 zanlı olay yerinde kaçmışlardı. Ardından abileri Muhammed Alaattin Çelik’ in yanına giderek yaşanan tartışmayı anlatan Çelik kardeşler, 15 dakika sonra ellerinde palalarla olay yerine tekrar geri dönüp. Muayenehanesi önünde yaralı bir şekilde ambulans bekleyen Doktor Bekir Çelik, pala ile saldırmış Bekir Çelik palalı saldırı hamlesinde son anda kurtulmuş. Silahına davranan Çelik, kendisine pala ile saldıran M. Alaattin Çelik’i başından vurmuş, Bu sırada olay yerinde kaçmaya çalışan kuzenlerine de ateş ederek yaralamıştı. Çelik olay yerine gelen polis ekiplerine silahını vererek teslim olmuştu.

DOKTOR BEKİR ÇELİK CEZAEVİ'NDE İNTİHAR ETTİGaziantep'te akrabalarıyla alacak verecek tartışmasından dolayı yaşanan olayda Doktor Bekir Çelik, Amca Oğlunu Tabancayla Vurup Öldürmüş, 2 Kişiyi de Yaralamıştı, olaydan sonra teslim Doktor Bekir Çelik tutuklanıp cezaevine konmuştu. Doktor Bekir Çelik'in cezaevi'nde kendini asarak intihar ettiği iddia edildi.

Haftanın Öne Çıkanları

OSB'de feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü

2022-11-17 06:46 - Gündem

Gaziantep'te korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

2022-11-17 08:55 - Gündem

ŞAMİL TAYYAR TARAFINI SEÇTİ

2022-11-18 14:05 - Politika

Gaziantep'te bomba paniği

2022-11-15 15:03 - Gündem

Eşini öldüren zanlı KHK ile atılan polis memuru çıktı

2022-11-16 17:13 - Gündem

Gaziantep FK'da Mahsum Altunkaya sesleri

2022-11-15 19:14 - Spor

Valilikten şok cinayetle ilgili açıklama

2022-11-17 11:59 - Gündem

Cezaevinde doktorun şok ölümü

2022-11-19 10:05 - Gündem

Tiryaki güven tazeledi

2022-11-17 15:17 - Gündem

İl Sağlık Müdürü Tiryaki görevden alındı!

2022-11-15 15:53 - Gündem

İlgili Haberler

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAHÇELİEVLER PROJESİ İÇİN KRİTİK UYARI

15:26 - Gündem

GÖZLER MERİNOS'TA

12:42 - Gündem

YENİ PARTİ’NİN GAZİANTEP KADROSU TAMAM

10:22 - Gündem

İŞ DÜNYASINDAN MERİNOS'A USLU GROUP TEPKİSİ

09:56 - Gündem

YENİ PARTİ’DE OĞUZELİ’NDE KURUCU İLÇE BAŞKANI MEHMET ERMAYASI OLDU

00:55 - Gündem

Günün Manşetleri

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAHÇELİEVLER PROJESİ İÇİN KRİTİK UYARI

15:26 - Gündem

GÖZLER MERİNOS'TA

12:42 - Gündem

YENİ PARTİ’NİN GAZİANTEP KADROSU TAMAM

10:22 - Gündem

İŞ DÜNYASINDAN MERİNOS'A USLU GROUP TEPKİSİ

09:56 - Gündem

YENİ PARTİ’DE OĞUZELİ’NDE KURUCU İLÇE BAŞKANI MEHMET ERMAYASI OLDU

00:55 - Gündem