Arıkök’ten Fatma Şahin’e Teşekkür

Politika - 5 yıl önce

S.S Antep fıstığı İhtisas Organize Sanayi Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Genel Kurulu yapıldı.

Lara Düğün Salonu’nda yapılan dört yüz üyenin katılımıyla gerçekleşen genel kurula divan başkanlığına İbrahim Karaoğlu getirilirken, divanın oluşturulmasından sonra İstiklal Marşı ve saygı duruşu yapıldı.

Daha sonra ise gündem maddesi onaylandı. Gündem maddesinin tamamlanmasının ardından, divan başkanı İbrahim Karaoğlu, yapılan genel kurulun esnafımıza hayırlı olmasını yeni yapılacak işyerlerinin fıstıkçılar esnafına bol kazançlar getirmesini diledi.

Genel kurulun ardından konuşan Kooperatif Başkanı Hızır Arıkök, yeni yapılacak olan sitenin kendilerine tahsisi için büyük gayret gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e şahsım ve esnafım adına teşekkür ediyorum diyerek şunları söyledi:

“Kooperatif olarak ikinci genel kurulumuzu yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bize 392 dönümlük büyük alan tahsis etti. Büyük bir kompleksin içerisinde yer almak bize heyecan veriyor. Üyelerimizin ne kadar heyecanlı olduğunu sizler de görüp şahit oldunuz. Yaklaşık 1 milyon 800 yüz metre kare alan içerisinde 5 tane farklı meslek grubu; gıda, nakliyatçılar, ayakkabı, terlikçiler ve tır dorsecilerinin bulunduğu geniş kapsamlı kısa adı BUSEM (Büyükşehir Endüstri Merkezi) olan bir ticaret merkezi yapılacak. Burası büyük bir ticaret merkezi olacak. Böyle bir merkezde yer almak gerçekten bize heyecan veriyor. Burada toplam 450 işyeri yapacağız.

Fatma Şahin başkanımız, bu yerleri bize tahsis etmek için gerçekten büyük çaba sarf etti. Bu yerin bize tahsisi için Gaziantep ile Ankara arasında adeta mekik dokudu. Kendilerine şahsım ve esnafım adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca fıstıkçılar esnafımıza bir mesaj yoluyla arsa bedeli olarak 40 trilyon kooperatif hesabına para yatırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Fatma Şahin buradaki konuşmasında mesajlarını fıstık üzerinden verdi. Fatma Şahin, fıstığın Antep Bölgesi’nde yeşil altın olduğunu vurgulayarak, işe topraktan başladıklarını ifade etti. Şahin, özel gübre ve damlama, sulama gibi adımlar attık. Çünkü fıstık bu bölgenin nimetidir. Çünkü fıstıkçıların işi iyi olursa, işler fıstık gibi olur. Başkan Şahin fıstıkçı esnafı hizmetin en iyisine layıktır. Alt yapı üst yapı kurban olsun sizlere dedi. Salonda Başkan Şahin’in zaman zaman alkışlarla sözünün kesildiği dikkat çekti. Şahin genel sekreterim burada, Gaski Genel Müdürüm burada, İmar Müdürüm burada yani biz bir ekip olarak sizlerin hizmetinizdeyiz dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

BAL: İSTİFA HABERİNE AÇIKLIK GETİRDİ

2019-02-22 10:42 - Yaşam

Arıkök’ten Fatma Şahin’e Teşekkür

2019-03-01 09:18 - Politika

AK Parti'nin 4 taşra ilçedeki belediye başkan adayları sıkıntıda.

2019-02-28 13:39 - Politika

AK Parti'nin 4 taşra ilçedeki belediye başkan adayları sıkıntıda

2019-02-28 13:32 - Politika

İlgili Haberler

Kamuoyu açıklama bekliyor: ÇIK AÇIKLA

15:36 - Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep’e geliyor

11:36 - Politika

Milletvekili Gürban oyunu kullandı

16:54 - Politika

Fatma Şahin oyunu kullandı

11:43 - Politika

Fadıloğlu oyunu kullandı

11:24 - Politika

Günün Manşetleri

SAM MAHALLESİ'NDEKİ MERA ALANINI KAMULAŞTIRMAK İÇİN 20 YILLIK OT PARASI

15:57 - Gündem

Elektrikli araç yangını özel ekipmanlarla söndürüldü

14:46 - Gündem

GSO’DA TRİKO ÖRGÜ İMALATI SEKTÖR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

11:22 - Gündem

​Öncü sanayici M. Naci Topçuoğlu anılacak

10:59 - Gündem

GAİB Mayıs-Haziran Dönemi Yüz Yüze Seminer Programını Açıkladı

10:43 - Gündem