AK PARTİ ŞEHİTKÂMİL İLÇE TEŞKİLATI’NDAN CEZA EVİ ZİYARETİ

Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet YILMAZ ve yönetim kurulu üyeleri; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlediği bir etkinlikle, Kadın Ceza İnfaz Kurumunda anneleri ile birlikte kalan çocuklar içincezaevi ziyareti gerçekleşt

Gündem - 6 yıl önce

Ak Parti Şehitkâmil İlçe Başkanı Mehmet YILMAZ ve yönetim kurulu üyeleri; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlediği bir etkinlikle,  Kadın Ceza İnfaz Kurumunda anneleri ile birlikte kalan çocuklar içincezaevi ziyareti gerçekleştirdi.

 

Yılmaz; 

“Kendi çocuklarımız için hassasiyetle nasıl planlar kuruyor. Onlarla yakından ilgileniyorprojeler üretiyor, eğitimlerine ve sağlıklarına önem veriyorsak tüm çocuklarımız için aynı şeyleri düşünmeli ve aynı kaygıyı taşımalıyız. Çünkü çocuklarımız geleceğinteminatı ve mirasçıları ayrıca değerlerimizi yüceltecek olan bugünün küçükleri yarının büyükleridir” dedi. Cezaevindehükümlü ve tutuklu bulunan kadınlarla birlikte yaşayan çocukların sosyal hayatın içinde olması gerekmektedir. Bu çocukların cezaevinden çıkarılıp, kreşlerde gündüz barınmaları o çocukların dışarıya uyum sağlamaları açısından çok önemli.”dedi.

Ziyarette esnasında, çocuklar için getirilen çeşitli hediyeler takdim edildi. Ayrıca çocuklu kadın mahkûmların ihtiyaçlarını karşılamaları için çeşitli malzemeler cezaevi yönetimine teslim edilirken, bu yavrularımızı bir nebzede olsa mutlu etmek için ve topluma kazandırılmaları açısından teşkilatımız ile birlikte buradayız diyen Yılmaz; aydınlık bir gelecek için sağlıklı ve sosyal yönü güçlü nesillerin yetiştirilmesine dikkat edilmesi uyarısında bulundu. Bu vesileyle bizlere kapılarını açan cezaevi idaresine çok teşekkür ediyoruz `` dedi. 

Haftanın Öne Çıkanları

AĞA’YA ŞANTAJ MI YAPILIYOR ?

2018-04-22 13:37 - Gündem

AK PARTİ ŞEHİTKÂMİL İLÇE TEŞKİLATI’NDAN CEZA EVİ ZİYARETİ

2018-04-26 14:46 - Gündem

AİLECE ÖDÜLÜ HAK ETTİLER

2018-04-26 14:44 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantepliler aman dikkat! Çöl tozu geliyor...

10:31 - Gündem

Halı Sektörü Afrika’da büyümeyi hedefliyor

10:20 - Gündem

Gaziantep’te tramvay kazası! 1 kişi ağır yaralandı

10:02 - Gündem

ŞAKA MISINIZ?

21:07 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 200.000’E YAKIN KİŞİYİ AĞIRLADI

16:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Medical Point Gaziantep Hastanesi, Şehrin Geleneklerine Sahip Çıkıyor

12:56 - Sağlık

Gaziantep'te motosiklet sürücüsüne ceza yağdı

11:15 - Asayiş

Gaziantep'te motosiklet sürücüne ceza yağdı

11:15 - Asayiş

Gaziantepliler aman dikkat! Çöl tozu geliyor...

10:31 - Gündem

Halı Sektörü Afrika’da büyümeyi hedefliyor

10:20 - Gündem