?>

5. ETAP HOBİ BAHÇELERİ İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5’inci etap 100 hobi bahçesi hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Gündem - 3 yıl önce

Yoğun katılımın olduğu, Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda yapılan kura çekimi törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Genel Sekreter Sezer Cihan, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve kuraya başvuru yapan vatandaşlar katıldı.

 

İçerisinde 100 hobi bahçesi, 2 tuvalet, idari bina, mescit ve 130 araç kapasiteli otoparkı bulunan 5’inci etabın ilk kuralarını Başkan Fatma Şahin çekerek hak sahibi olanlara anahtarlarını teslim etti. 

 

Törende, Alleben Göleti’nde yapılacak 6’ıncı etap hobi bahçelerinin müjdesini de veren Başkan Şahin, başvuru yapanların tamamına hobi bahçesi çıkacağını söyledi.

 

ŞAHİN: TALEP ETTİĞİNİZ HER NOKTADA ÇALIŞMAK BİZİM GÖREVİMİZ

 

Kura çekimi öncesi, yeşil alan çalışmaları, şehir ulaşımı için yeni projeler, metro gibi projeler ile ilgili sunum yapan Başkan Fatma Şahin, vatandaşların talep ve isteklerinin giderilmesi doğrultusunda büyük gayret gösterdikleri aktararak şunları söyledi:

 

“Ekiplerimiz karıncalar gibi bütün şartlarda çalışıyor. Bütün aileyi hafta sonu bir araya toplamak en büyük mutluluk. Bizim sevinçlerimiz paylaşınca artar, bütün acılar paylaşınca azalır. Bu yüzden mümkün olduğu kadar büyük gayret gösteriyoruz. Kent tarımı denen bir şey var artık. Artık büyük kentler insanları yoruyor. Bir dinlenme gerekiyor. Köydeki ev ekmeklerini, muhabbetlerini özlüyoruz. Buna göre hareket ederek çalışıyoruz. Gözümüzü kapatıp cenneti hayal ettiğimizde aklımıza yeşil ve su geliyor, mutlu bir aile geliyor. Talep ettiğiniz her noktada çalışmak bizim görevimiz. Burada birinize çıkmadığında üzülmeyin. Çıkana kadar hobi bahçelerimizi yapmaya devam edeceğiz. 4 ay sonra yeni kura çekimimiz olacak.”   

 

Genel Sekreter Sezer Cihan ise katılım için teşekkür ederek, “Başkan Fatma Şahin ile her toplantımızın konularından biri daha çok hobi bahçesi yapmak oluyor. Bunun için daha çok uğraşıyoruz. Yeni etabımız için başlıyoruz. Alleben Göleti tarafında da yeni bir çalışmaya başlıyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

VALİ ÇEBER GAÜN TAKIMLARINI TEKNOFEST BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLADI

2023-09-02 21:25 - Teknoloji

Şahinbey’de Üstündağ sesleri

2023-09-05 13:59 - Gündem

GAZİANTEPLİ İŞ ADAMININ VELİHATTI DENİZDE ÖLÜ BULUNDU

2023-09-05 14:57 - Gündem

Gaziantep'te silahlı kavga: Yaralılar var

2023-09-08 21:56 - Gündem

Gaziantep'te Hobi Bahçeleri için kura çekimi yapılacak

2023-09-09 10:09 - Gündem

‘’YERLİKAYA VE GÜL, REİSE FATMA ŞAHİN’İ ÖNERDİ’’

2023-09-06 13:52 - Politika

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 5 TEŞEKKÜRE 1 BİSİKLET VERİYOR

2023-09-05 14:13 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: BU GİDİŞ GİDİŞ DEĞİL

2023-09-03 20:00 - Gündem

3 Eylül Pazar 2023 Bugün çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar oldu?

2023-09-03 14:55 - Ekonomi

Gül’den Bozgeyik'e hayırlı olsun ziyareti!

2023-09-03 15:02 - Gündem

İlgili Haberler

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAHÇELİEVLER PROJESİ İÇİN KRİTİK UYARI

15:26 - Gündem

GÖZLER MERİNOS'TA

12:42 - Gündem

YENİ PARTİ’NİN GAZİANTEP KADROSU TAMAM

10:22 - Gündem

İŞ DÜNYASINDAN MERİNOS'A USLU GROUP TEPKİSİ

09:56 - Gündem

YENİ PARTİ’DE OĞUZELİ’NDE KURUCU İLÇE BAŞKANI MEHMET ERMAYASI OLDU

00:55 - Gündem

Günün Manşetleri

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAHÇELİEVLER PROJESİ İÇİN KRİTİK UYARI

15:26 - Gündem

GÖZLER MERİNOS'TA

12:42 - Gündem

YENİ PARTİ’NİN GAZİANTEP KADROSU TAMAM

10:22 - Gündem

İŞ DÜNYASINDAN MERİNOS'A USLU GROUP TEPKİSİ

09:56 - Gündem

YENİ PARTİ’DE OĞUZELİ’NDE KURUCU İLÇE BAŞKANI MEHMET ERMAYASI OLDU

00:55 - Gündem