?>

YÜZÜCÜLER, BAŞARILARINI SAĞLIK CAMİASINA ARMAĞAN ETTİLER

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda, Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası hazırlıklarını tamamlayan yüzücüler, şampiyonayı 15 madalya ile tamamladılar.

Gündem - 5 yıl önce

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 11-13 Aralık 2020 tarihleri arasında Kırşehir Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu Sporcuları, 11 birincilik ve 4 ikincilik elde ederek büyük bir başarıya daha imza attılar. Pandemi döneminde gerçekleştirilen ilk müsabaka olma özelliği taşıyan şampiyonaya, 5 farlı bölgeden 45 il katılım sağladı.

Türkiye Yüzme Federasyonu pandemi dönemi müsabaka kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen organizasyonda hakemler, sporcular, kulüp görevlileri ve görevli havuz personelleri alınan tedbirlere sıkı sıkıya uydu. Tüm sporcuların heyecan ve mutluluklarının gözlerinden okunduğu yarışlarda Gaziantep’i temsil eden ve elde ettikleri başarılarla gururlandıran yeşil siyahlı sporcular İrem Kalem, Toprak Can Şahin, Kaan Efe Kaya ve İhsan Aybars Akay, organizasyon sonrasında yaptıkları değerlendirmede elde ettikleri başarıları tüm sağlık çalışanlarına armağan ettiler.

BİR KEZ DAHA ZORU BAŞARDILAR

Türkiye Turkcell Kısa Kulvar Bölgesel Küçükler Bireysel Yüzme Şampiyonası sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeşil-siyahlı sporcuların bir kez daha zoru başardıklarını söyledi. Başkan Fadıloğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

“Pandemi döneminde de sporcularımız, büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüler. Yüzücülerimiz, bu üstün gayretlerinin karşılığını sezonun ilk müsabakasında 15 farklı derece elde ederek aldılar. Bu dönemde bir kez daha zoru başararak bizleri gururlandıran tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. Türkiye Yüzme Federasyonu, pandemi dönemde örnek bir organizasyona daha imza attı. Sezonun ilerleyen yarışlarında küçükler kategorisinde olduğu gibi yıldızlar ve gençler kategorilerinde de madalya, şampiyonluk ve rekor beklentilerimiz var. Bu vesile ile tüm spor camiamıza sağlıklı günler diliyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

YÜZÜCÜLER, BAŞARILARINI SAĞLIK CAMİASINA ARMAĞAN ETTİLER

2020-12-28 10:07 - Gündem

Tüp mide ameliyatı oldu arkadaşları bile tanıyamadı

2020-12-23 17:43 - Sağlık

GAZİANTEP’İN GÖBEĞİNDE İNŞAAT ÇÖKTÜ. MESLEK ODALARINDAN; ÇIT YOK!

2020-12-27 15:41 - Gündem

2021 yılına damga vurması beklenen bilimsel gelişmeler

2020-12-24 19:18 - Teknoloji

NASA'yı Mars'ta 7 dakikalık dehşet bekliyor

2020-12-25 18:22 - Teknoloji

Ay'dan görüntülendi, şaşkınlık yarattı!

2020-12-25 18:27 - Teknoloji

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kürsüde rahatsızlandı

2020-12-21 16:20 - Politika

Adam Voleybol çıkışını sürdürdü 1-3

2020-12-21 10:49 - Spor

Samsun’da 20 yıllık kafeci pandemide 'manav' oldu

2020-12-21 17:22 - Ekonomi

Siirt ‘Tayfi üzümü’ için coğrafi işaret başvurusu yapıldı

2020-12-25 18:30 - Ekonomi

İlgili Haberler

Şahinbey’de Esnaf Denetimleri Sürüyor

22:04 - Gündem

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem