USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GSO'DA ODA ORGAN SEÇİMLERİ 15 EKİM'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

GSO'DA ODA ORGAN SEÇİMLERİ 15 EKİM'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK
21-09-2022 10:48

-GSO’DA ODA ORGAN SEÇİMLERİ 15 EKİM’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

-GSO’NUN 8. DÖNEM SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 

-GSO ONURSAL BAŞKANI ABDULKADİR KONUKOĞLU:

-“PANİKLEMEDEN GEMİMİZİ KARAYA DEĞİL, LİMANA ULAŞTIRACAĞIZ”

 

-GSO MECLİS BAŞKANI ADİL SANİ KONUKOĞLU:

-“15 EKİM’DE GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ ODA ORGAN SEÇİMLERİMİZİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

 

-GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ:

-“ÖNCELİĞİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ŞEHRİMİZE, ÜLKEMİZE VE SANAYİMİZE HİZMET ETMEKTİR”

 

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı, GSO Danışma Kurulu ve Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun katılımları, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyeleri ile birlikte gerçekleştirildi.

15 Ekim 2022 tarihinde yapılması planlanan oda organ seçimleri ve GSO'nun 8. dönem faaliyetleri ile projelerinin değerlendirildiği toplantıda sektörlerle ilgili güncel gelişmeler, sanayicilerin ve ihracatçıların sorunları ve talepleri görüşüldü.

ABDULKADİR KONUKOĞLU: PANİK YAPMADAN KARARLILIKLA YOLA DEVAM ETMELİYİZ

GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında Gaziantep Sanayi Odası’nın her çalışmasını Gaziantep ekonomisini daha ileriye seviyeye taşımayı hedefleyerek gerçekleştirdiğini, bundan sonra da aynı kararlılıkla yoluna devam edeceği söyledi.

Sanayicilere yatırım ve ticaret alanlarında önemli tavsiyelerde bulunan Konukoğlu, şunları kaydetti:

“Hedeflerinizden asla vazgeçmeyin. Paniklemeden gemimizi karaya değil, hep birlikte çalışarak limana ulaştıracağız. Gaziantep’in bugünlere gelmesindeki süreçte çok büyük zorluklar atlattık. Denize düştüğünüzde paniklerseniz boğulursunuz. Sakin olacaksınız. Sabredin ve ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Aman paniklemeyin, bir yeri ararken bile acele ve panik halinde olursanız gideceğiniz yeri bulamazsınız. Bu durum sanayide de böyledir.”

GSO’nun Türkiye’de Danışma Kurulunu kuran tek oda olduğunu belirten Konukoğlu, “Odamızda meclis üyeliği yapmış olan sanayicilerimizi Danışma Kurulumuza davet ediyorum. Ülkemiz genelinde Danışma Kurulunu kuran tek oda olmamız birliğimizin ve dirliğimizin bir göstergesidir. Bizler eski meclis üyelerimizin tecrübelerinden çok fayda gördük. Bundan dolayı yeni arkadaşlarımıza da yine eski meclis üyelerimizin fikirlerinden istifade etmelerini tavsiye ediyorum. Şehrimizde uzlaşma kültürü var. Bu bizim için büyük bir avantajdır. Aynı şekilde odalarımız da bu uzlaşma kültürünü yaşatarak uyum içerisinde geçmişten bu yana birlikte iyi işler çıkartıyorlar. Bu vesile ile Odamızın önümüzdeki süreçte yapılacak olan organ seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyor, önceki dönemler de dahil GSO çatısı altında görev yapmış, emek vermiş herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

ADİL SANİ KONUKOĞLU: MECLİS ÜYELERİMİZ VE SANAYİCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE ZORLUKLARIN DA OLDUĞU FAKAT HER ŞEYE RAĞMEN HEDEFLERİMİZE DOĞRU İLERLEDİĞİMİZ DOPDOLU BİR DÖNEM GEÇİRDİK

Toplantıdaki konuşmasında 15 Ekim 2022 Cumartesi günü için seçim kararı aldıklarını belirten GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu da seçimlerin Gaziantep Sanayi Odası camiasına ve Gaziantep’e hayırlı olmasını diledi.

GSO Yönetim Kurulu, Meclis Divanı, Meclis ve Danışma Kurulu üyeleri ile oda personelinin omuz omuza vererek hem Gaziantep’in hem de Gaziantep Sanayi Odası’nın adına yakışır şekilde çok değerli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Konukoğlu, “GSO olarak önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de önceliğimiz her zaman şehrimiz, hemşehrilerimiz ve ülkemizdir. Meclis üyelerimiz ve sanayicilerimiz ile birlikte zorlukların da olduğu fakat her şeye rağmen hedeflerimize doğru ilerlediğimiz dopdolu bir dönem geçirdik. Firmalarımıza, şehrimize ve ülkemize değer katan projeler gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de yine firmalarımızı geleceğe taşıyacak, şehrimize fayda sağlayacak ve ülkemiz ekonomisine güç katacak projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz.  Yönetim Kurulu Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza, Meclis Divanımıza, Meclis ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerimize, Oda çalışanlarımıza değerli çalışmaları ve vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyorum” dedi.

ADNAN ÜNVERDİ: GAZİANTEP SANAYİ ODASI, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SANAYİ VE TİCARETTE OLDUĞU KADAR İLKE VE DEĞERLERİ, YENİLİKÇİLİĞİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL ANLAMDA ÜSTLENDİĞİ MİSYONLA ÖNCÜ VE ÖRNEK BİR KURUM OLMAYA DEVAM EDECEK

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ise konuşmasına Gaziantep Sanayi Odası 9. Dönem Organ Seçimlerinin ülkemize, Gaziantep’e ve tüm GSO ailesine hayırlı olmasını dileyerek başladı.

 

4,5 yıllık süreçte GSO ailesi olarak sanayicilerin teveccühleri ve destekleri ile güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden Ünverdi, “Gaziantep ve ülkemiz ekonomisine değer katmak, yaşanan sıkıntılara çözüm üretmek ve hep birlikte geleceğe hazırlanmak adına Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz, Oda Üyelerimiz ve tüm Oda çalışanlarımız ile birlikte omuz omuza çok kıymetli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu 4,5 yılda sanayimizin önünü açacak çalışmalar, üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için projeler yürüttük. Yenilikçi yaklaşımlar sunarak ödüller aldık; ama en önemlisi her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduk. Başarılı çalışmalara birlikte imza attık” diye konuştu.

 

Gaziantep Sanayi Odası’nın geçmişten günümüze sanayi ve ticarette olduğu kadar ilke ve değerleri, yenilikçiliği, sosyal ve kültürel anlamda üstlendiği misyonla öncü ve örnek bir kurum olduğunun altını çizen Ünverdi, şunları kaydetti:

 

“Sanayi 4.0, pandeminin getirdikleri, dijitalleşme ve yeni nesil sanayi ile birlikte kendimizi yenilememiz gerektiğinin farkındayız. Bu sebeple bu bayrak yarışında da artık gençlere daha fazla ihtiyacımız var. Çünkü yeni bir dünya kuruluyor ve onların bakış açıları, alacakları sorumluluklar çok önemli. Katacakları vizyonla yarınlarımızı planlayacak, yenilikçilikleri ile geleceğimizi inşa edecek onlardır. Sanayimizdeki değişim ve dönüşümü onlarla birlikte sağlayacağımıza inanıyorum. Odamız geçmişten bugüne, geleneğinden gelen vakur duruşu ile kendine yakışır bir seçimi de hep birlikte gerçekleştirecektir. Önceliğimiz birlik, beraberlik içerisinde şehrimize, ülkemize, sanayimize, üyelerimize hizmet etmektir. 9. Dönem Oda Organ Seçimlerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, tecrübe paylaşımı ve destekleri ile her zaman yanımızda olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Onursal Başkanımız Sayın Abdulkadir Konukoğlu ve Meclis Başkanımız Sayın Adil Sani Konukoğlu’na, Yönetim Kurulumuza, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerimiz, Odamız üyeleri, tüm sanayicilerimize, iş dünyamıza, kurum ve kuruluşlarımıza ve GSO ailesine çok teşekkür ediyorum.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ