?>

YİNE ŞEHİR HASTANESİ... YİNE REZALET!

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde yaşanan evrak karışıklığı skandalı, sağlık camiasında büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre, acil anjiyo olması gereken bir hasta yerine sağlıklı bir kişi yanlışlıkla anjiyo oldu.

Gündem - 1 yıl önce

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde yaşanan evrak karışıklığı skandalı, sağlık camiasında büyük yankı uyandırdı. İddiaya göre, acil anjiyo olması gereken bir hasta yerine sağlıklı bir kişi yanlışlıkla anjiyo oldu. Skandal, hastanın evraklarının karıştığı ve hastane sisteminde bir hata yapıldığı yönündeki açıklamalarla gündeme geldi.

YANLIŞ ANJİYO YAPILDIOlay, Abdulkadir Yüksel Hastanesi’nde muayene olan N.D. isimli bir hasta ile başladı. Kardiyoloji doktoru, hastanın bazı filmlerinin çekilmesi gerektiğini belirterek, hastayı Şehir Hastanesi veya Üniversite Hastanesi’ne sevk etti. N.D., Şehir Hastanesi’ne giderek MPS filmi çektirdi ve sonucu Abdulkadir Yüksel Hastanesi’nde eski doktoruna gösterdi. Kardiyoloji doktoru, genç yaşta bir hastada bu tür bir bulgunun normal olmadığını belirterek, hastanın acil anjiyo olması gerektiğini söyledi. N.D., hemen anjiyo için Şehir Hastanesi’ne yönlendirildi.

Ancak, hastanın ameliyat masasına yatmasının ardından işler ters gitti. Şehir Hastanesi’nde anjiyo yapmaya hazırlanan doktor, hastanın sağlıklı olduğunu ve hiçbir sağlık sorunu bulunmadığını açıkladı. Bu durum, hasta ve yakınlarını büyük bir şokla karşıladı. Sağlıklı bir kişiye yanlışlıkla anjiyo yapıldığı belirtildi.

EVRAKLARIN KARIŞTIĞI İDDİA EDİLİYOR

Hasta yakınları, Şehir Hastanesi’nde yaşanan evrak karışıklığına tepki gösterdi. Yanlış MPS filminin ve hastanın evraklarının karıştığı iddia edildi. Hasta yakınları, “Hastamız boşu boşuna ameliyat masasına yattı. Bu çok ciddi bir konu, daha titiz davranılması gerekirdi” diyerek duruma tepki gösterdi.Hasta yakınları, sağlık hizmetlerinde böyle önemli hataların yaşanmasının kabul edilemez olduğunu ve başkalarının da mağdur olmaması için daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini belirttiler.

ACİL HASTAYA NE OLDU?

Evrakların karışması üzerine sağlıklı kişi anjiyo oldu peki acil anjiyo olması gereken asıl hastaya ne oldu?

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te hangi ilçe depreme daha dayanıklı? 

2025-02-15 11:27 - Gündem

Meriç'ten esnaf ve kadınlar için emeklilik çağrısı!

2025-02-13 20:53 - Politika

Anahtar Parti Gaziantep'te kongre heyecanı

2025-02-13 20:22 - Politika

Kongre öncesi geri sayım başladı: Hangi partiler davet edildi?

2025-02-19 20:00 - Politika

Gaziantep’in Ünlü Et Firması Konkordato Talebinde Bulundu

2025-02-19 13:37 - Gündem

Neresinden tutsan tam bir rezalet

2025-02-18 17:28 - Gündem

Karafiber'de korkutan yangın

2025-02-16 20:01 - Gündem

Cihan Ekici’ye saldıran Erol Kürdülü yakalandı

2025-02-18 20:34 - Gündem

AK Parti Gaziantep'te yasa boğan ölüm

2025-02-13 20:37 - Gündem

Erol Kürdülü tutuklandı

2025-02-19 16:46 - Gündem

İlgili Haberler

Şahinbey’de Esnaf Denetimleri Sürüyor

22:04 - Gündem

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem