?>

Türkiye şampiyonası öncesi Fadıloğlu'nu ziyaret ettiler

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı Sporcuları Dila Baloğlu, Barış Ertürk ve Kutay Sakmak, Küçükler ve Yıldızlar Satranç Türkiye Şampiyonası öncesi Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret etti.

Spor - 5 yıl önce

Küçükler ve Yıldızlar Satranç Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil edecek olan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü sporcuları Dila Baloğlu, Barış Ertürk ve Kutay Sakmak'ı makamında misafir eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, teknik ekipten şampiyona hazırlıklarıyla ilgili bilgiler alarak, akıllı hamlelerin sahibi sporculara başarılar diledi.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Satranç Takımı Sporcuları Dila Baloğlu, Barış Ertürk ve Kutay Sakmak, 27 Ağustos ile 3 Eylül 2021 tarihleri arasında Konya ilinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Küçükler ve Yıldızlar Satranç Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil edecekler. Gaziantep İl Şampiyonası'nda kategorilerinde elde ettikleri başarılarla Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden yeşil-siyahlı sporcular, 12 yaş genel kategorisinde, 14 yaş genel kategorisinde ve 15 yaş kızlar kategorisinde zorlu rakipleri karşısında şampiyonluk mücadelesi verecekler.

“Bu başarılar yaptığımız çalışmaların meyvesi”

Şehitkamil Belediyesi Sürekli Satranç Eğitim Merkezi'nde satranç sporuyla tanışan ve bu alanda hummalı bir eğitim sürecinden geçen başarılı sporcuları ağırlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeşil-siyahlı şampiyonları, Türkiye Şampiyonası'nın ardından uluslararası platformda da görmek istediklerini söyledi. Fadıloğlu, ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmede, "TSF Küçükler ve Yıldızlar Satranç Türkiye Şampiyonası'nda Gaziantep'i temsil edecek olan sporcularımıza yürekten başarılar diliyorum. Şampiyonada zorlu maçlar onları bekliyor. Teknik ekibimizden bilgiler aldım. Şampiyona hazırlıkları oldukça yoğun geçmiş. Şu ana kadar geldiğimiz noktada satranç branşında yaptığımız çalışmaların meyvelerini topladık. Bundan sonraki hedefimiz uluslararası platformda da temsil noktasında olabilmek. Sporcularımızın bunu başaracağına olan inancımız tam. Sporcularımızın elde ettiği başarılarda emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te öğrenci servis ücretleri belli oldu

2021-08-26 11:55 - Gündem

Gaziantep İl Jandarma Komutanı değişti

2021-08-24 12:29 - Gündem

Kalyon Stadı'na müdür olarak Vahdettin Balsu getirildi

2021-08-24 15:29 - Spor

İkinci el araba fiyatları ne zaman düşecek?

2021-08-24 18:36 - Ekonomi

Kuvvet Komutanlıklarına yeni atamalar! Gece yarısı Resmi Gazete'de yayımlandı

2021-08-25 05:39 - Gündem

“Aile ve Baba” temalı fotoğraf yarışması başvuruları başladı

2021-08-19 14:10 - Kültür & Sanat

Dolar kuru bugün ne kadar?

2021-08-25 05:31 - Ekonomi

Sanko Holding'den Kilis Belediyespor'a anlamlı destek

2021-08-24 17:03 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'memur zammı' açıklaması

2021-08-24 12:21 - Gündem

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Tiryaki'den delta varyantı uyarısı

2021-08-26 11:28 - Sağlık

İlgili Haberler

Volkan Group’tan Play-Off’ta Farklı Galibiyet

21:11 - Spor

Eyüpspor 3 – Gaziantep FK 0: Rădoi ile İlk Maçta Hayal Kırıklığı

18:25 - Spor

Ökkeş Sabah’tan U19 yönetimine sert tepki: “Olmuyorsa bırakın!”

15:58 - Spor

GAZİANTEP FK’DAN NET GALİBİYET! KAYSERİSPOR’U 3 GOLLE GEÇTİ

22:53 - Spor

MAÇA DOĞRU | Gaziantep FK - Kayserispor

08:46 - Spor

Günün Manşetleri

Küçük Bir Su 50 TL Olur Mu? GALLE Park’taki Fiyat Tepki Yağmuruna Tutuldu

11:32 - Gündem

Gönüllere Misafir Oldular, Valilikte Yüzleri Güldürdüler

11:15 - Yaşam

Rasim Ozan Kütahyalı Yasa Dışı Bahis Operasyonunda Gözaltına Alındı

10:02 - Asayiş

AK Parti’de Gözler Şahinbey Teşkilatına Çevrildi

08:58 - Politika

GESOB Seçiminden Sonra Akdoğan: “Kazanan Gaziantep Esnafı Oldu”

20:34 - Gündem