?>

Tramvay, gelin aracı oldu

Gaziantep’te tramvay sürücüsü (vatman) olarak görev yapan Senem Büyüköz ve Hüseyin Üstünsoy çiftçi görev yaptıkları tramvayı gelin aracı yaptı.

Yaşam - 4 yıl önce

Gaziantep'te tramvay sürücüsü (vatman) olarak görev yapan Senem Büyüköz ve Hüseyin Üstünsoy çiftçi görev yaptıkları tramvayı gelin aracı yaptı. Özenle süslenen tramvayı gören vatandaşlar, el sallayarak çiftçe mutluluklar diledi.

Gaziantep'te yaşayan ve Gaziulaş Ulaşım Anonim Şirketinde vatman olarak görev yapan 28 yaşındaki Senem Büyüköz ve 32 yaşındaki Hüseyin Üstünsoy çiftçi görev yaptıkları tramvayı gelin aracı yaptı. Balon ve kurdelelerle adeta gelin aracı gibi süslenen tramvayın sürücü koltuğuna geçen Senem Büyüköz ve Hüseyin Üstünsoy çifti, çalışma arkadaşları ve basın mensuplarıyla raylı sistem güzergahında tur attı. Balon ve kurdelelerle süslenmiş tramvayı gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemezken, genç çifte el sallayarak mutluluklar diledi.

"Bir değişiklik olsun istedik”

Gelin aracı olarak tramvayı seçmelerinin nedenini açıklayan damat Hüseyin Üstünsoy, "Senem ile 4 yıl önce iş yerinde tanıştık. Tramvayı gelin aracı olarak seçmemizin nedeni bir değişiklik olsun istedik. Herkes arabayla, kamyonla ya da farklı bilindik araçları gelin aracı yaparken biz de böyle bir şey yapalım istedik. Bir farklılık olsun, gündemde biraz değişsin istedik. Durumu öncelikle yetkililerimize bildirdik. Sağ olsunlar tramvayı gelin aracı yapmamızı uygun gördüler. Gerekli hazırlıklarımızı yaptıktan sonra bizde düğünümüzden önce gelip tramvayımızla tur attık” diye konuştu.

“Çok keyifli bir gün, çok mutluyum”

Düğünlerine gelemeyecek olacak mesai arkadaşlarını bu vesileyle ziyaret ettiklerini ve tramvayın gelin aracı olmasından dolayı çok güzel tepkiler aldıklarını ifade eden Gelin Senem Büyüköz, "Hüseyin ile iş yerinde tanıştık. Tramvayı gelin aracı yapmak Hüseyin'in fikriydi. Tramvayı gelin aracı yaptıktan sonra çok güzel tepkiler aldık. Günümüzün, ayımızın, haftamızın en büyük bölümünü mesai arkadaşlarımızla geçiriyoruz. Bu vesileyle düğünümüze çalıştıkları için gelemeyecek olan mesai arkadaşlarımızı da ziyaret ettik. Çok keyifli bir gün, çok mutluyum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Dekan Şehmus Demir istifa etti

2021-09-17 16:19 - Gündem

Gaziantep Şehir Hastanesi için yeni gelişme

2021-09-15 19:29 - Gündem

Başkan Şahin ve Milletvekili Koçer’den Araban çıkarması

2021-09-16 11:54 - Gündem

Ön talep toplanmaya başlandı

2021-09-15 08:05 - Gündem

THY ve Anadolujet biletleri el yakıyor

2021-09-20 11:26 - Ekonomi

Kuzeyşehir 2021 başvurusu nasıl yapılır?

2021-09-20 18:00 - Ekonomi

Sivasspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2021-09-16 17:54 - Spor

Yüksek fiyatların vahametini açıklayan söz: Böyle giderse öğrenciler kayıtlarını donduracak!

2021-09-15 19:16 - Ekonomi

Trafikte cezaya dikkat! Fotoğraf yoksa iptal ediliyor

2021-09-21 16:41 - Ekonomi

Konukoğlu net konuştu!

2021-09-16 16:58 - Ekonomi

İlgili Haberler

PROF. DR. MEHMET ADNAN CELKAN MEDİCAL POİNT'TE HASTA KABULÜNE BAŞLADI

11:07 - Yaşam

GAZİANTEP'LİLER MUTSUZ!

18:39 - Yaşam

Depremzede çocuk Medical Point'te sağlığına kavuştu

15:05 - Yaşam

Medical Point Gaziantep Hastanesi “Sigaranın Zararlarına Dikkat Çekiyor!”

10:08 - Yaşam

ANKA Hemşireler Günü’nü kutladı 

10:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

SANKO HOLDİNG'TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

10:04 - Gündem

JASAT 47 Hırsızlık Şüphelisini Yakaladı

16:28 - Gündem

CHP’li Vekil Melih Meriç, Onur Özdemir İçin Sahada

15:56 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’DEN KURBAN DENETİMİ VE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

15:37 - Gündem

GTO’DAN GAZİANTEP DIŞ TİCARETİNE ÖNEMLİ KATKI

10:33 - Gündem