?>

Tekerlekli sandalyeyle geldi yürüyerek çıktı

Sağlık - 4 yıl önce

Omurilik kanal darlığı sıkıntısı çeken ve yürüyemez hale gelen 53 yaşındaki Osman Yıldırım tekerlekli sandalyeyle geldiği Özel Hatem Hastanesinde Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Tevfik Güç tarafından gerçekleştirilen başarılı ameliyatın ardından 2. gün yürüyerek taburcu oldu.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Osman Yıldırım bir süredir yaşadığı omurilik kanal darlığı sıkıntısı yüzünden dayanılmaz ağrılar çekerek son 2 aydır yürüyemez duruma geldi. Sürekli ağrı kesicilerle ağrılarını hafifletmeye çalışan Yıldırım bir dostunun önerisiyle Gaziantep Özel Hatem Hastanesine geldi. Burada Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Tevfik Güç tarafından yapılan tetkiklerin ardından ameliyat kararı verildi. Tekerlekli sandalyeyle hastaneye gelen Yıldırım’a Dr. Tevfik Güç tarafından yapılan başarılı ameliyatın ardından 2 günde yürüyerek taburcu edildi. Dr. Güç, Omurga ameliyatlarının iyi seçilmesi ve tecrübeyle beraber birleştirildiğinde iyi sonuç alındığının altını çizdi.

“Dün ameliyat oldum bugünde taburcu olacağım”

Kendisine yapılan başarılı ameliyatın ardından bugün taburcu olacağını ifade eden Osman Yıldırım, “Benim hem bel fıtığım vardı hem de kanal daralmam vardı. Son 2 aydır yürüyemiyordum. Kemiklerimin sinirleri sanki kerpetenle çekilmiş gibiydi. Belimi doğrultamıyordum. Hatem Hastanesini bir dostumuz önerdi. Bizde buraya geldik çok memnun kaldık. Dün ameliyat oldum bugünde taburcu olduk. Çok şükür yürüyebiliyorum belimi doğrultabiliyorum. Özellikle doktorum Tevfik Güç’e çok teşekkür ediyorum. Benimle çok ilgilendi” dedi.

“Bugün ameliyatın 2. Günü şimdi hastamızı taburcu edeceğim”

Yapılan başarılı ameliyatla ilgili bilgiler paylaşan Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Tevfik Güç, “Yaptığımız ameliyat omurilik kanal darlığı ameliyatı benim bu konuda uzun süre uğraştığım bir ameliyat tarzıdır. Buradaki ana problem omurga yapısının kanal darlığının yavaş yavaş artış göstermesi hastanın kademeli olarak yol yürüyüş mesafesinin azalması ayakta başlayan ağrılar ve kramplardır. Bu hastamızda da böyle şikâyetler oldu. Bu tür hastalar ameliyat kararı verirken çok tereddüt ederler. Bu hastamız son 2 aydır iyice yürüyemez hale gelmişti. Kendi başına yürüyemez hale geldi. Ameliyat öncesi yürütmeye çalıştım yürüyemedi. Ameliyatımız çok başarılı geçti. Ameliyattan sonra hastamız yürüyor. Bugün ameliyatın 2. günü , şimdi hastamızı taburcu edeceğim. Tekerlekli sandalyeyle geldi yürüyerek çıkacak. Omurga ameliyatları iyi seçilirse tecrübeyle beraber birleştirilirse sonuç çok iyi olur. Hastanın inanması da çok önemlidir” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

WhatsApp 28 telefon modelinde artık çalışmayacak

2023-01-02 08:47 - Teknoloji

Doğa sanatı sergisine 18 ülkeden 43 sanatçı katıldı

2022-12-30 08:14 - Kültür & Sanat

TERLEMEZ’DEN KONUKOĞLU’NA ZİYARET

2023-01-03 14:52 - Gündem

BAKANLIK AÇIKLADI GAZİANTEP HAREKETE GEÇTİ

2023-01-03 14:57 - Gündem

Gaziantep'te EYT kuyruğu

2022-12-29 09:22 - Gündem

Gaziantep FK maça hazır

2022-12-28 11:28 - Spor

SKANDAL ORTAYA ÇIKTI

2023-01-03 13:32 - Spor

KÜSGET'te zam isyanı

2023-01-02 08:06 - Gündem

BAŞKAN ÖZKEÇECİ NOKTAYI KOYDU

2022-12-28 10:31 - Politika

Acar'dan yeni yıl mesajı

2022-12-30 09:57 - Gündem

İlgili Haberler

Uzm. Dr. Ümit Çınkır: “Tiroit ve Diyabet Belirtilerini Göz Ardı Etmeyin!”

11:22 - Sağlık

Prof. Dr. Alper Sevinç: “Gençlerde Kanser Neden Artıyor?”

12:45 - Sağlık

Serebral Palsili Çocuklarda Yazın Tedavi Aksamamalı

10:27 - Sağlık

Gaziantep’te Ambulans Kazaya Karıştı

23:26 - Sağlık

Bahar Aylarında Çocuklarda Üst Solunum Yolu Enfeksiyonlarına Dikkat!

10:17 - Sağlık

Günün Manşetleri

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BAHÇELİEVLER PROJESİ İÇİN KRİTİK UYARI

15:26 - Gündem

GÖZLER MERİNOS'TA

12:42 - Gündem

YENİ PARTİ’NİN GAZİANTEP KADROSU TAMAM

10:22 - Gündem

İŞ DÜNYASINDAN MERİNOS'A USLU GROUP TEPKİSİ

09:56 - Gündem

YENİ PARTİ’DE OĞUZELİ’NDE KURUCU İLÇE BAŞKANI MEHMET ERMAYASI OLDU

00:55 - Gündem