?>

TAHMAZOĞLU AFFETMEDİ: O MARKETE MÜHÜR VURULDU

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde Migros market şubesi 3 gün süreyle kapatıldı.

Gündem - 1 yıl önce

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçenin çeşitli yerlerindeki iş yerlerinde halk sağlığı için denetimlerini ara vermeden sürdürüyor. Denetimler sonucunda Şahinbey ilçesinden bulunan Migros markete yapılan incelemelerde raflarda tarihi geçmiş ürünler ve fahiş fiyata satılan ürünler tespit edildi. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu daha önce yaptığı açıklamada halkın sağlığını hiçe sayan marketlere para cezası yerine direkt kapatma cezası uygulanacağını bu konuda marketlere tebligatta bulunulduğunu söylemişti. Yapılan denetimler sonrasında tarihi geçmiş ürün satan zincir marketler 3 gün süreyle kapatıldı. 

BOZUK GIDA SATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu halkın sağlığı ile oynanmasına asla müsaade edilmeyeceğini ve bu konuda kapatma cezalarının uygulanmaya başlandığını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak zabıta ekiplerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve düzenin sağlanması adına denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Amacımız iş yerlerine ceza yazmak değil. Ancak vatandaşımızın huzuru için belediye meclisinde aldığımız yeni karar ile birlikte son kullanma tarihi geçmiş ve bozuk gıda satan işyerlerini; birinci tespitte 3 gün, ikinci tespitimizde 1 hafta kapatacağımızı, bu usulsüzlüğü 1 yıl içerisinde 3 defa tekrarlarsa o işyerinin ruhsatını iptal edeceğimizi daha önce açıklamıştık. Tüm marketlere 3 gün içerisinde tebligatlarımızı yaptık. Şahinbey İlçesinde bozuk gıda satılmasına izin vermeyeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi denetimlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Beytullah Şahin’in arkasında kim var?

2025-01-15 11:23 - Gündem

Ak Parti Gaziantep KÖSTEBEĞİN peşinde

2025-01-14 14:27 - Gündem

BU AYIP MÜDÜR ŞAHİN'E YETER

2025-01-13 11:54 - Gündem

Aman dikkat! 34 kişi öldü, 32 kişi yoğun bakımda

2025-01-15 21:56 - Gündem

Gaziantep'te pes dedirten olay! Çok sayıda vatandaşı dolandırdılar

2025-01-09 15:41 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!

2025-01-16 09:37 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: BU İŞİ KÖRÜKLEMEYE ÇALIŞAN BAŞKAN REİS REİSOĞLU MU?

2025-01-12 15:44 - Gündem

Böyle Vahşet Görülmedi!

2025-01-15 14:49 - Gündem

Gaziantep'te Sokakta Silahlı Çatışma!

2025-01-11 19:19 - Asayiş

CUMA KAYMAKÇI'DAN ANLAMLI ÖNERGE

2025-01-13 17:22 - Gündem

İlgili Haberler

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem

Gaziantep’te CHP’li iki başkan AK Parti’ye katıldı

17:21 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem