?>

SURUÇTAKİ CİNAYETTEN YENİ HABER ! Kardeşim komploya kurban gitti

Suruç'ta 3 çocuk annesi Fatma Yiğit’in yasak aşk yaşadığını öne sürerek sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttuğu Ferhat Demir’in ağabeyi Murat Demir, kardeşinin komploya kurban gittiğini iddia etti.

Dünya - 4 yıl önce

Suruç'ta 3 çocuk annesi Fatma Yiğit’in yasak aşk yaşadığını öne sürerek sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttuğu Ferhat Demir’in ağabeyi Murat Demir, kardeşinin komploya kurban gittiğini iddia etti.

SURUÇ -  Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Mizaryolu Mahallesinde 10 Temmuz’da akşam saatlerinde sokak ortasında işlenen cinayet Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

İddiaya göre, Suruç ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Fatma Yiğit, yaklaşık bir hafta önce evden kaçarak yasak aşk yaşadığı Iğdır’da yaşayan Ferhat Demir ile Şanlıurfa’da buluştu. Çiftin henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmasında Fatma Yiğit, Ferhat Demir’i sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. Çok sayıda merminin isabet ettiği Ferhat Demir olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından Fatma Yiğit tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Ferhat Demir ise memleketi Iğdır'da yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Demir’in ağabeyi Murat Demir, kardeşinin komplo kurban gittiğini ileri sürdü.

Ağabey Demir, kardeşinin 4 yıldır ailesini Iğdır'da bırakıp inşaatlarda çalışmak üzere Bodrum'a gittiğini belirterek, şunları söyledi:

"Kendisinden 10 gündür haber alamıyorduk ve kayıp ihbarında bulunmuştuk. 10 Temmuz akşamı sosyal medyada kardeşimizin bir kadın tarafından ilçe merkezinde öldürüldüğünü gördük. Böyle bir aşktan hiçbirimizin haberi yoktu. Kardeşimiz bize göre ne namus ne de yasak aşk kurbanı. Bir komploya kurban gitmiştir.”

Öldürülmeden önce kardeşinin fena halde dayak yediğini iddia eden Murat Demir, “Cesedini oraya atmışlar, sonra da bu kadın tabanca ile defalarca ateş edip adını 'Namus cinayeti' koymuş. Kardeşimin üzerinde ne cep telefonu ne kimliği ne de para çıktı.  Her şeyini gasbetmişler. Cinayet görüntülerini de yine kendileri çekmiştir. Her şey planlı. Kardeşimi parası için öldürdüler” ifadelerini kullandı.

 

BİHA

Haftanın Öne Çıkanları

Passat, Yanında Şahin Kalır: Volkswagen, Hiçbir Zaman Piyasaya Sürmediği Lüks Otomobili 'Phaeton D2'yi İlk Kez Gösterdi

2022-07-07 15:33 - Teknoloji

Omicron Varyantının En Önemli Belirtileri: Ciltte Kızarıklık ve Kaşıntıya Dikkat!

2022-07-09 17:01 - Dünya

Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

2022-07-13 15:50 - Teknoloji

M2 MacBook Air, Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

2022-07-08 15:25 - Teknoloji

ABD F-16 satışı için Türkiye'ye iki şart sunacak

2022-07-13 14:47 - Teknoloji

Gaziantep Ökkeş Eruslu camiyi kim neden yakmak istedi?

2022-07-07 11:57 - Gündem

Bu cinayette herşey var

2022-07-12 15:04 - Gündem

ŞEHİTKAMİL’DEKİ CAMİLER BAYRAM NAMAZINA HAZIR

2022-07-08 12:29 - Politika

Kredi kartı bilgilerini saniyeler içinde çalan Android virüsüne dikkat!

2022-07-07 11:37 - Teknoloji

Mehmetçik nöbete devam ediyor

2022-07-12 16:48 - Asayiş

İlgili Haberler

Suriye’nin vergi kararına Türkiye'den yeni açıklama

19:40 - Dünya

Halep Başkonsolosluğu faaliyete geçecek!

20:55 - Dünya

FLAŞ HABER: Sosyal konut projesinde DOLANDIRICILARA DİKKAT!

11:05 - Dünya

Gaziantep'te 4. Uluslararası Gastronomi Festivali'nin açılışı yapıldı

08:07 - Dünya

Günün Manşetleri

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem

NİZİP CUMHURİYET BAŞSAVCISI  ERHAN BİROL’DAN NTO'YA VEDA ZİYARETİ

13:56 - Gündem

Gaziantep'te Asayiş ve Güvenlik Masaya Yatırıldı

12:33 - Gündem