?>

SGK, vatandaşların doğru bilgiyi öğrenmesi için yeni program hayata geçirdi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), vatandaşların aklına takılan bütün soruların sosyal güvenlik uzmanları tarafından cevaplanmasını sağlayacak yeni program hayata geçirdi.

Ekonomi - 4 yıl önce

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), vatandaşın doğru ve birincil kaynaktan bilgiye ulaşmasını sağlamak için yeni bir çalışmaya imza attı. Bu kapsamda, yaşlılık aylığı, malullük, hastalık hali, analık hali, iş kazası, meslek hastalığı, isteğe bağlı sigorta kolları, emeklilik, ölen sigortalının hak sahipleri, yurt dışı işlemleri, primsiz aylıklar, emeklilikten sonra tekrar çalışma, Genel Sağlık Sigortası ve çalışma hayatı ile ilgili tüm sorulara ve daha fazlasına sosyal güvenlik uzmanları cevap verecek. Program da zaman zaman vatandaşlara da mikrofon uzatılarak sosyal güvenlik hakkında doğru bilinen yanlışların da gün yüzüne çıkması sağlanacak. Kaynağından gelen doğru bilgi ise anında kolay ve anlaşılır bir şekilde izleyici ile buluşacak.

Yeni programın ismi için anket düzenlendi

Sosyal medya platformlarında yayımlanacak yeni programın ismi için anket düzenlendi. Vatandaşlar, SGK'ya Sorun, Bir Soru Bir Cevap, Sosyal Güvenlik Saati, Bir Bilene Soralım olarak belirlenen bu dört isimden birini seçecek. Yapılacak anket sonrasında en çok oyu alan isim programa adını verecek. Anket sonrasında ise program SGK Youtube sayfasında ve sosyal medya sayfalarında yayımlanacak.

Anket sonucunun perşembe günü belli olması bekleniyor. SGK sosyal medya hesaplarından her hafta cumartesi günü paylaşılacak yeni programın ilk bölümü ise 22 Ocak Cumartesi günü yayımlanacak.

Haftanın Öne Çıkanları

Ünal Akdoğan hak etti, yine kazandı

2022-01-10 17:05 - Gündem

Vali Gül yalanladı: Köpek saldırısı değil, silah kazası

2022-01-10 19:00 - Gündem

Cengiz Şimşek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile o açılışa katıldı

2022-01-10 18:00 - Gündem

Fatma Şahin New York'ta

2022-01-14 19:50 - Gündem

Gaziantep FK'da 7 futbolcunun test sonucu pozitif çıktı

2022-01-13 09:26 - Sağlık

Gaziantep'te günün defin listesi

2022-01-12 17:26 - Gündem

Gaziantep'te günün defin listesi

2022-01-14 20:22 - Gündem

Enerji tasarrufu haftasına özel etkinlik

2022-01-14 11:26 - Gündem

ÖTV düzenlemesi ikinci ele de yansıyacak

2022-01-13 11:24 - Otomobil

Ökkeş Sabah diyor ki... "Zoruma gidiyor!"

2022-01-09 14:42 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

KOÇ VE SABANCI’DA NELER OLUYOR? NEDEN NAKİTE DÖNÜYORLAR?

13:46 - Ekonomi

TUNCAY YILDIRIM: GAZİANTEP İHRACATTA VİTES YÜKSELTTİ

13:40 - Ekonomi

YILDIRIM: Belirsizlik küresel ekonominin en büyük sorunu

09:29 - Ekonomi

Şehitkamil’de Promosyon Rekoru! Memura 93 Bin, İşçiye 75 Bin TL

20:20 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem