?>

Şehitkamil'de hayvanlar için özel park

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde evcil hayvanlara özel park yapılarak hizmete açıldı.

Yaşam - 5 yıl önce

İbrahimli Mahallesi'nde yapımına kısa süre önce Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan Pet Park, tamamlanarak hayvanseverlerin kullanımına sunuldu. Şehitkamil Belediye Başykanı Rıdvan Fadıloğlu'nun talimatıyla yapılan Pet Park, hayvanseverlerin yüzünü güldürdü.

Toplam 3 bin 539 metrekare büyüklüğe sahip, iki bölümden oluşan Pet Park içerisinde; küçük ve büyük köpekler için rampa, halka, tünel, merdiven ve çeşitli eğitim figürlerinin bulunduğu 24 adet farklı ahşap eğitim parkuru bulunuyor.

Evcil hayvanlarıyla birlikte kaliteli zaman geçirmelerine yardımcı olan park koşullarını deneyimleyen hayvanseverler ise park için Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti. Hayvan sahiplerinin Pet Park’a sahip çıkması gerektiğini, temizliği konusunda duyarlı olunması gerektiğini vurgulayan hayvansever Bekir Güler Aslan, “Pet Park, hayvanlarımız için çok güzel oldu. Burası gerçekten hayvanlarımız için sosyal bir alan oldu. Bu parka gelip gözümüz arkada kalmadan rahatlıkla hayvanlarımızın oynamalarını, sosyalleşmelerini sağlayabiliyoruz. Gerçekten de bu park ihtiyacımız olan bir şeydi. Çünkü halk arasında hayvanlarımızı gezdirdiğimiz zaman herkes aynı tepkiyi gösteremiyor. Huylananlar, korkanlar olabiliyordu. Burada herkes gönül rahatlığıyla hayvanını getirip güzel bir şekilde hayvanını gezdirebiliyor. Şunu da belirtmek istiyorum, yapılan iyi işlerin korumasını becermemiz gerekiyor. Hayvanlarımızın pisliğini, çöp poşetlerini ortada bırakmamamız gerekiyor. Bizler, hayvanlarımız için yapılan bu parkı temiz tutmamız gerekiyor. Bu konuda hayvanlarını parka getiren insanlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum. Çünkü bu park, hayvanlarımız için yapıldıysa buranın koruması da bizlere düşüyor. Ben, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na hayvanlarımız için böylesine anlamlı bir hizmeti sunduğu için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Pet Park’ın hayvanlar için önemli bir yer olduğunun altını çizen Ece Gür isimli vatandaş ise, "Öncelikle Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, böylesine anlamlı bir hizmeti sunduğu için teşekkür ediyor ve bu gibi parkların daha da çoğaltılmasını talep ediyorum. Burada hem hayvanlarımız sosyalleşiyor hem de bizler için güzel bir ortam oluyor. Sonuçta onlar da bir canlı. Bu canlılarımıza da sahip çıkmamız gerekiyor. Ben tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

YÜZME BRANŞI TARİHİNDE BİR İLK DAHA

2021-03-25 11:20 - Spor

Polis helikopterini görüntüleyen sürücüye 315 lira ceza

2021-03-24 05:52 - Asayiş

Şsm’deki gitar kursuna yoğun ilgi

2021-03-23 09:02 - Gündem

Bu ligin şampiyonu Galatasaray

2021-03-26 11:02 - Spor

Şehitkamil’deki kütüphanelere yoğun ilgi

2021-03-25 08:59 - Yaşam

AB Türkiye ile iyi ilişkiler geliştirmek istiyor

2021-03-23 06:19 - Dünya

Gaziray metronu sen seç

2021-03-23 14:13 - Gündem

GİBTÜ ve İl Sağlık Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü

2021-03-22 10:48 - Sağlık

MÜSİAD'da Fedaioğlu dönemi

2021-03-24 07:16 - Ekonomi

TÜBERKÜLOZDA ERKEN TANI ÖNEMLİ

2021-03-24 13:35 - Sağlık

İlgili Haberler

Türkiye’nin Evlilik Haritası Açıklandı: Gaziantep İlk Sıralarda Yer Aldı

21:21 - Yaşam

Gaziantep İçin Kritik Uyarı: Saat Verildi, Kuvvetli Yağış Geliyor

12:15 - Yaşam

GAP Gazetesi sahibi Mustafa Diken’in acı günü

17:02 - Yaşam

H. Cemal Değer İçin Taziye Kabulü Yapılacak

22:24 - Yaşam

Gönüllere Misafir Oldular, Valilikte Yüzleri Güldürdüler

11:15 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem

NİZİP CUMHURİYET BAŞSAVCISI  ERHAN BİROL’DAN NTO'YA VEDA ZİYARETİ

13:56 - Gündem

Gaziantep'te Asayiş ve Güvenlik Masaya Yatırıldı

12:33 - Gündem