?>

SAĞLIKTA KALİTE KONUŞULDU

Sağlık - 6 yıl önce

Gaziantep Sağlıkta Kalite Günleri Toplantısının ikincisine SANKO Üniversitesi Hastanesi ev sahipliği yaptı.

İl Sağlık Müdürlüğü Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Gaziantep Sağlıkta Kalite Günleri Toplantısı’, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarının kalite yönetim direktörleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Kalite Koordinatörü Dr. Cahide Elif Orhan, Gaziantep Sağlıkta Kalite Günleri Toplantısı’nın ikincisini gerçekleştirmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Ev sahipliği için SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Sermet Kileci’ye teşekkür ederiz. Verimli bir toplantı diliyoruz” dedi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Hadiye Demirbakan, “Sterilizasyon” konusunda sunum yaptı.

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi de olan Dr. Öğr. Üyesi Demirbakan, sağlıkta kalite standartları, sterilizasyon hizmetleri ve uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

Merkezi sterilizasyon ünitesi yapılanması, işleyişi ve burada uygulanan sterilizasyon işlemleri ile ilgili standartların önemine değinen Dr. Öğr. Üyesi Demirbakan, “Steril etmeden temizleyebilirsiniz ancak temizlemeden steril edemezsiniz” ifadelerini kullandı.

“Hasta Bakım Standartları” ile ilgili sunum yapan Hatem Hastanesi Kalite Yönetim Direktörü Zuhal Ökmen ise sağlık kuruluşlarında hizmet alan tüm hastaların, hasta bakım sürecinin her aşamasında, hasta güvenliği ve hasta memnuniyeti sağlayacak şekilde bilimsel kurallar çerçevesinde, aynı standartla bakım hizmeti almalarını sağlamak amacı ile belirlenen standartlarla ilgili bilgiler paylaştı.

Sunumların ardından katılımcıların sorularının yanıtlandığı toplantı, fotoğraf çekimiyle son buldu.

Haftanın Öne Çıkanları

ARABULUCULUK, ULUSALARARASI STATÜ KAZANIYOR

2019-12-04 10:51 - Politika

EKOLOJİK KENT PROJESİ MARKALAŞTI!

2019-12-05 09:17 - Gündem

GAİB’TEN REKOR İHRACAT

2019-12-02 11:15 - Ekonomi

BİSİKLET HIRSIZLARI KAÇAMADI

2019-11-29 09:06 - Gündem

Adamspor seriye bağladı

2019-12-02 12:21 - Spor

ÖDÜL

2019-12-04 12:30 - Gündem

Naksan Plastik göz doldurdu

2019-12-05 12:38 - Ekonomi

DENETİMLER BAŞLADI

2019-12-03 08:37 - Otomobil

 GAZİANTEP FK’YA DAİR GÖZLEMLERİM

2019-12-02 12:09 - Spor

GAZİANTEPLİLER KURTULUŞA KOŞACAK

2019-12-05 10:40 - Spor

İlgili Haberler

Bahar Aylarında Çocuklarda Üst Solunum Yolu Enfeksiyonlarına Dikkat!

10:17 - Sağlık

Gaziantep’te Duygulandıran Bağış: Hastasından Doktoruna Böbrek

19:53 - Sağlık

“Sessiz Tehlike: Yorgunluk Sandığınız Belirti Hashimoto Çıkabilir!”

10:06 - Sağlık

Nizip’te Sağlıklı Yaşam Festivali Yoğun Katılımla Gerçekleşti

18:29 - Sağlık

Polikistik Over Sendromu (PCOS) Kadın Sağlığını Çok Yönlü Etkiliyor

10:20 - Sağlık

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem