?>

Nice 10 yıllara

Gaziantep'te yerleşik Kadooğlu Holding bünyesinde hizmet veren ve 10 yaşına giren Kadooğlu Yağ, 500’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katıldığı dünyanın önde gelen gıda organizasyonlarından biri kabul edilen World Food Fuarında yeni ürünlerini ta

Gündem - 8 yıl önce

Gaziantep'te yerleşik Kadooğlu Holding bünyesinde hizmet veren ve 10 yaşına giren Kadooğlu Yağ, 500’ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın katıldığı dünyanın önde gelen gıda organizasyonlarından biri kabul edilen World Food Fuarında yeni ürünlerini tanıttı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen World Food Fuarının en yoğun stantlarından birisi haline gelen Kadooğlu Holding’in standında Kadooğlu Yağ tarafından üretimi gerçekleştirilen, gerek iç gerekse dış piyasaların aranan markası Bizce markasının yeni kurumsal kimliğini ilk kez tanıtıldı. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği fuarın verimli geçtiğini ifade eden Kadooğlu Yağ Ceo’su Celal Kadooğlu, "World Food  Fuarı bizim için verimli geçti. Ürünlerimizin tanıtımı için sadece yurt içi değil, yurt dışında da bütün gıda fuarlarına katılıyoruz. Bu yıl ilk kez kuruluşumuzun onuncu yıl anısına Bizce Yağ markamızın kurumsal kimliğini ve yeni ambalajını gerek bayilerimize gerekse tüketicilerimize tanıttık" dedi.

Sektörünün lideri haline gelen dünyaca ünlü firma ve markanın en son ürün, hizmet ve teknolojisini tanıttığı World Food İstanbul’da Kadooğlu Yağ sektörde 10'uncu yılını kutlamanın gururunu yaşadı. Yeni kurumsal kimliği tüketici ve bayileri tarafından çok beğenilen Bizce markası fuarın gözdesi oldu. 'Bizce Marifet Sizde' diyen marka, modern, samimi tasarımı ve renklerinin sıcaklığı ile yarattığı yeni yüzü ile katılımcılardan tam not aldı. Sektörün en çok ziyaret edilen fuarlarından birisi olan World Food İstanbul Fuar boyunca yoğun katılımın olduğu stant büyük beğeni topladı.Fuara Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Kadooğlu Yağ Ceo’su Celal Kadooğlu, İç Piyasa Satış Müdürü İbrahim Beydüz, Dış Ticaret Müdürü İhsan Mert, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Koordinatörü Uyum Varol katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

GAZiANTEPSPOR’DA YENi YÖNETiM GÜVEN VERDi

2017-09-15 13:56 - Spor

Acarsan Holding Markası Banetti, Worldfood 2017 Fuarında  

2017-09-15 13:49 - Gündem

Kara'nın adı okulda yaşayacak

2017-09-19 13:07 - Gündem

“Barzani korsan referandum yapacak”

2017-09-20 13:36 - Politika

ERKEN TEŞHİS İLE LENFOMADAN KURUTULUN!

2017-09-15 13:51 - Sağlık

AĞA, BUSINESS LIFE “İŞ DÜNYASINA YÖN VEREN 50 İŞ İNSANI” LİSTESİNDE

2017-09-18 13:53 - Ekonomi

GTO’DAN İNŞAAT SEKTÖRÜNE DIŞ PAZARLARA AÇILIM PROJESİ

2017-09-17 14:59 - Ekonomi

Fuarlar sektörlere can oluyor

2017-09-20 13:27 - Ekonomi

GTB’de kalite yükseldi

2017-09-20 13:30 - Ekonomi

CHP’li, gençlerin eğitimi sürüyor

2017-09-19 13:19 - Gündem

İlgili Haberler

GAZİANTEP'TE DEV OPERASYON

16:48 - Gündem

BUNU DA GÖRDÜK! ÇOCUK KATİLİ İSRAİL'E GEÇMİŞ OLSUN DİYEN GAZİANTEPLİ DOKTOR KİM?

11:47 - Gündem

TAM BİR REZALET! GAZİANTEP'TE MİDE BULANDIRAN OLAY

19:20 - Gündem

EMNİYET GEREKENİ YAPTI... O FENOMEN TUTUKLANDI

17:56 - Gündem

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

14:01 - Gündem

Günün Manşetleri

GAZİANTEP'TE DEV OPERASYON

16:48 - Gündem

BUNU DA GÖRDÜK! ÇOCUK KATİLİ İSRAİL'E GEÇMİŞ OLSUN DİYEN GAZİANTEPLİ DOKTOR KİM?

11:47 - Gündem

TAM BİR REZALET! GAZİANTEP'TE MİDE BULANDIRAN OLAY

19:20 - Gündem

EMNİYET GEREKENİ YAPTI... O FENOMEN TUTUKLANDI

17:56 - Gündem

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

14:01 - Gündem