?>

''Nerede Kalmıştık'' projesinin tanıtım toplantısı gerçekleşti

AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan ‘Nerede Kalmıştık' Eğitim seferberliği Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Yaşam - 5 yıl önce

AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Emine Erdoğan koordinesinde yürütülen ''Nerede Kalmıştık'' Eğitim Seferberliği Projesi'nin tanıtım toplantısı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç toplantı salonunda gerçekleşti. Emine Erdoğan Hanımefendinin himayesinde başlatılan ‘Nerede Kalmıştık' Eğitim Seferberliği Projesi, eğitim hayatını tamamlayamamış kız çocukları ve kadınların yarım kalan eğitimlerini devam ettirmelerini destekleyen bir projedir. Proje, Emine Erdoğan himayelerinde AK Parti Kadın Kolları tarafından yürütülüyor.

“Eğitimini yarıda bırakan kadınlarımızı görünce çok üzülüyorduk”

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, sahada eğitimine devam edememiş kadınlarımızı gördüklerinde çok üzüldüklerini söyleyerek, “Genel Merkez kadın kollarımız tarafından başlatılan Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde yürütülen ''Nerede Kalmıştık'' projesinin Gaziantep tanıtım toplantısını gerçekleştiriyoruz. Nereye gitsek eğitimini yarıda bırakmış, okuyamamış, okutulamamış bir sebepten yarıda bırakmış kadınlarımızla sürekli sahada karşılaşıyorduk. Bu duruma çok üzülüyorduk. Genel merkezimizde aynı şekilde bunları takip etti. Ama saha çalışmamızda bir de şunu gördük ki, 4+4 eğitim sistemiyle biz bu açığı kapatmışız. Ama bu yetmedi daha çok yolumuz var. Eğitimi yarıda kalmış çok fazla kadınımız var. Bugüne kadar bizde kadın kolları olarak çok fazla projelere imza attık. Bunlardan beni en çok heyecanlandıran bu eğitim konusu oldu. Eğitimini yarıda bırakmış kadınlarımız için yapılan bu seferberlik projesi gerçekten bizi çok heyecanlandırdı. Bu projede bizlerde var olduğumuz için bir kişi bile olsa onların eğitimlerini devam ettirebilmesine katkıda bulunursak ne mutlu bize” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Emniyeti'nde büyük değişim

2021-10-07 18:12 - Gündem

Fırat Bozfırat'a TDP'de önemli görev

2021-10-09 12:13 - Politika

Türk doktorun keşfettiği hastalık tıp literatürüne soyismiyle kaydedildi

2021-10-06 11:01 - Sağlık

Şok istifa! İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Hocaoğlu görevini bıraktı

2021-10-12 19:36 - Politika

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin kuracağı tesis Türkiye'de bir ilk olacak

2021-10-13 06:29 - Teknoloji

'Benim Atölyem' için imzalar atıldı

2021-10-11 18:06 - Gündem

GAÜN'DEN örnek sosyal sorumluluk projeleri

2021-10-08 06:18 - Yaşam

Dev sağlık operasyonu Gaziantep'e uzandı! Gözaltılar var

2021-10-12 19:00 - Gündem

Gaziantep'te 87 kilo eroin ele geçirildi

2021-10-08 17:37 - Gündem

Koçer'den vergi muafiyeti müjdesi

2021-10-11 14:03 - Ekonomi

İlgili Haberler

Türkiye’nin Evlilik Haritası Açıklandı: Gaziantep İlk Sıralarda Yer Aldı

21:21 - Yaşam

Gaziantep İçin Kritik Uyarı: Saat Verildi, Kuvvetli Yağış Geliyor

12:15 - Yaşam

GAP Gazetesi sahibi Mustafa Diken’in acı günü

17:02 - Yaşam

H. Cemal Değer İçin Taziye Kabulü Yapılacak

22:24 - Yaşam

Gönüllere Misafir Oldular, Valilikte Yüzleri Güldürdüler

11:15 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep’te narkotik operasyonu

10:52 - Gündem

ÖZGÜR YILMAZ'DAN ŞOK İDDİA... UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN HODRİ MEYDAN! "İDDİASINI İSPATLAMAYAN NAMERTTİR"

10:31 - Gündem

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem