?>

BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA

100 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ

Gündem - 8 ay önce

YILMAZ, “EĞİTİME YÖNELİK DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yeni eğitim-öğretim yılında da öğrencileri yalnız bırakmadı. Yılmaz, 100 bin öğrenci için hazırladıkları çantalı boyama seti ve resim defterinden 40 binini öğrencilerine sıralarına bıraktıklarını belirterek, “Çocukların mutluluğu benim en büyük motivasyonum. Her zaman yanınızdayım” dedi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, eğitim alanındaki desteklerini sürdürerek ilçede öğrenim gören 100 bin öğrenciye çantalı boyama seti ve resim defteri hediye etti. Yılmaz’ın talimatıyla belediye ekipleri tarafından hazırlanan setlerin ilk bölümünde 40 bin öğrenciye hediyeler ulaştırıldı. Kalan 60 bin setin dağıtımı ise kısa süre içinde tamamlanacak.

 

EĞİTİM DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Öğrenci ve ailelerini mutlu eden hediye seti ile eğitimde fırsat eşitliği ve çocukların sanatsal yönlerinin gelişimine de katkı sunmayı amaçladıklarını belirten Yılmaz, “Bizim için her bir öğrencimiz çok kıymetli. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim hayatında başarılı olmaları için her zaman yanlarında olacağız. Onların hem derslerine hem de sanatsal gelişimlerine katkı sağlayacak projeler üretmeye devam edeceğiz. Eğitim yolculuklarında kardeşlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

MUTLULUĞUMU TARİF EDEMEM

“Çocukların mutluluğu benim mutluluğum” diyen Yılmaz, “Bütün öğrenci kardeşlerim bu yılın ilk ders saatinde hediye setlerini sıralarında görmüş olacak. Belediye Başkanlığı adaylığımdan önce bir görüntü izlemiştim. Bir çocuk resim yaparken, yanındaki arkadaşı onu izliyordu. Bu beni çok üzmüştü. Şimdi de bütün çocuklarımız aynı anda resim yapsınlar istedim. Allah bana bugünü nasip etti. Şu an yaşadığım mutluluğu tarif edemem” ifadelerini kullandı.

 

BÜTÜN ÇOCUKLAR GÜLECEK

100 bin kırtasiye setinden 40 bin adedinin okul sıralarına bırakıldığını 60 bin setin de öğrencilere teslim edileceğini ifade eden Yılmaz, her zaman öğrenci kardeşlerinin yanında olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti: “100 bin öğrencimiz için çantalı boyama seti ve resim defterinden oluşan kırtasiye malzemelerimizi hazırladık. 40 binini dağıttık. 60 bin setin dağıtımı da gerçekleştireceğiz. Allah izin verirse belediye başkanlığım döneminde Şehitkamil’de hiçbir çocuk arkadaşını izlemeyecek. İnşallah pazartesi günü çocuklarımız okulundaki ilk gününde kırtasiye malzemelerini görmüş olacak ve bütün çocuklar gülecek.”

Haftanın Öne Çıkanları

HİÇ UTANMA KALMAMIŞ! AYNI KEBAPÇIDAN YİNE REZALET GÖRÜNTÜLER

2025-09-01 15:32 - Gündem

O Kebapçı Gözaltına Alındı

2025-09-01 21:44 - Gündem

Gaziantepli İş İnsanı Ömer Terlemez’in Mutlu Günü

2025-09-01 12:22 - Gündem

Gaziantep’te Bir Günde İki Esnaf İntiharı

2025-09-02 13:46 - Gündem

Ökkeş Sabah Yazdı: AK Parti, Ahde Vefa ve Terlemez Ailesi

2025-09-05 16:55 - Gündem

Ömer Terlemiz’in Oğlunun Düğününe Bilal Erdoğan Katılıyor

2025-09-05 23:28 - Gündem

Gaziantepli Genç Avukat Kazada hayatını kaybetti

2025-09-03 11:57 - Gündem

Gaziantep’te Aile İçi Şiddet: Eşini Dövüp Silahla Vurdu

2025-09-03 13:04 - Gündem

BUNUN HESABINI KİM VERECEK?

2025-08-31 18:27 - Gündem

İstinaf, Ökkeş Kavak’ın Cezasını Onadı

2025-09-03 10:21 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te Gasp ve Rehine Dehşeti: Araç İçi Görüntüler Ortaya Çıktı

12:55 - Gündem

Gaziantep dahil 24 ilde dev operasyon

12:25 - Gündem

DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi Kerkük Temasları Olumlu Geçti

12:09 - Gündem

3. MESLEK GRUBU KOMİTE ADAYLARINDAN NTO BAŞKANLARINA ZİYARET 

11:29 - Gündem

CEMAL DEĞER DUALARLA UĞURLANDI

11:22 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Gasp ve Rehine Dehşeti: Araç İçi Görüntüler Ortaya Çıktı

12:55 - Gündem

Gaziantep dahil 24 ilde dev operasyon

12:25 - Gündem

DEİK/Türkiye-Irak İş Konseyi Kerkük Temasları Olumlu Geçti

12:09 - Gündem

3. MESLEK GRUBU KOMİTE ADAYLARINDAN NTO BAŞKANLARINA ZİYARET 

11:29 - Gündem

CEMAL DEĞER DUALARLA UĞURLANDI

11:22 - Gündem