?>

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

YILMAZ’I DUYGULANDIRAN MEKTUP

Gündem - 3 ay önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yarıyıl tatiline giren öğrencileri “Sömestir Şenliği” ile ödüllendirdi. Öğretici oyunlarla eğlenceli anlar yaşayan çocukları ziyaret eden Başkan Yılmaz, oyunlara eşlik etti.

 

Şehitkamil Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi ile birlikte 15 günlük yarıyıl tatiline giren çocukları eğlenceli ve öğretici spor etkinlikleri ile buluşturdu. Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen “Sömestir Şenliği” ile çocuklar birbirinden eğlenceli oyunlarla tatilin keyfini çıkardı. Ailelerin büyük ilgi gösterdiği şenliğe katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, çocuklarla birlikte oyunlar oynadı.

 

ÇOCUKLARA DENİZ TATİLİ SÖZÜ

 

Renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğe Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın yanı sıra Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı İrfan Karakuzulu ve meclis üyeleri de eşlik etti. Şenlikte konuşan Başkan Yılmaz, “Yarıyıl tatili boyunca düzenleyeceğimiz etkinliklerle çocuklarımıza hem eğlenceli zamanlar yaşatacağız hem de öğretici oyunlarla gelişimlerine katkı sağlayacağız. Her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olacağız” dedi.

 

BAŞKAN YILMAZ’A MEKTUP SÜRPRİZİ

Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte Başkan Yılmaz’a yazılan bir mektup ise duygusal anlar yaşattı. Başkan Umut Yılmaz’ın daha önce tekerlekli sandalye hediye ettiği engelli genç Elanur Ateş, yazdığı mektubu okudu. Elanur’un mektubu okuduğu sırada Başkan Yılmaz duygusal anlar yaşadı. Elanur mektubunda, “Sevgili Umut abi, öncelikle benim durumumda olan arkadaşlarımı kardeşlerime ve bizleri böyle güzel bir etkinliğe davet ettiğiniz için sana çok teşekkür ediyorum. Bana ilk mutluluğu akülü sandalye temin ederek yaşattın bugün de evimize servis göndererek bizi böyle güzel bir eğlenceye davet ettin. Seni çok seviyorum senin gibi bir abim ve böyle güzel hocalarım olduğu için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNE FLAŞ ATAMA

2025-01-21 10:42 - Gündem

GAZİANTEP'TE BİR İNTİHAR DAHA ... YOL ORTASINDA KAFASINA SIKTI

2025-01-25 18:24 - Gündem

ÜNAL ET LOKANTASINA TEPKİLER BÜYÜYOR 

2025-01-23 10:11 - Gündem

ÜNAL ET LOKANTASI NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

2025-01-22 22:56 - Gündem

KİM BU TURGUT KAYGUN? UMUT YILMAZ KRİTİK DOSYAYI AÇTI

2025-01-22 20:53 - Gündem

Erdoğan'dan Bolu'daki yangına ilişkin açıklama: 'Sorumlular tavizsiz hesap verecek'

2025-01-25 19:31 - Politika

Ersin Atar'dan hadsiz açıklama

2025-01-21 20:54 - Politika

UMUT YILMAZ SERT KONUŞTU: BU SİZİN ESERİNİZ

2025-01-22 14:13 - Gündem

Gaziantep'te yarın elektrik kesintisi olacak yerler

2025-01-25 18:29 - Gündem

MUCURCULARA DEV OPERASYON

2025-01-22 10:30 - Gündem

İlgili Haberler

BUNU DA GÖRDÜK! ÇOCUK KATİLİ İSRAİL'E GEÇMİŞ OLSUN DİYEN GAZİANTEPLİ DOKTOR KİM?

11:47 - Gündem

TAM BİR REZALET! GAZİANTEP'TE MİDE BULANDIRAN OLAY

19:20 - Gündem

EMNİYET GEREKENİ YAPTI... O FENOMEN TUTUKLANDI

17:56 - Gündem

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

14:01 - Gündem

DEPREMDE NURDAĞI’NDA YIKILAN VE 2 SENEDİR YAPILAMAYAN TARIM SİLOLARI MECLİS GÜNDEMİNDE

12:51 - Gündem

Günün Manşetleri

BUNU DA GÖRDÜK! ÇOCUK KATİLİ İSRAİL'E GEÇMİŞ OLSUN DİYEN GAZİANTEPLİ DOKTOR KİM?

11:47 - Gündem

TAM BİR REZALET! GAZİANTEP'TE MİDE BULANDIRAN OLAY

19:20 - Gündem

EMNİYET GEREKENİ YAPTI... O FENOMEN TUTUKLANDI

17:56 - Gündem

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

14:01 - Gündem

DEPREMDE NURDAĞI’NDA YIKILAN VE 2 SENEDİR YAPILAMAYAN TARIM SİLOLARI MECLİS GÜNDEMİNDE

12:51 - Gündem