?>

Iraklı genç vücut sarkmalarından ANKA’da kurtuldu

Tüp mide ameliyatı sonrası vücudunda sarkma problemi yaşayan Iraklı hasta, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde gerçekleştirilen post bariatrik ameliyatıyla adeta yeniden doğdu.

Sağlık - 5 yıl önce

Verdiği kilolar sebebiyle, vücut sarkma problemi yaşayan 25 yaşındaki Iraklı Ali Antar, yaptığı araştırmalar sonrası Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ne başvurdu. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Uzuner tarafından yapılan muayene ve tetkiklerin ardından ameliyatına karar verilen Antar, başarılı geçen operasyonun sonrası sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

“Yeniden doğmuş gibiyim”

Operasyonun ardından istediği görünüme kavuşan ve adeta yeniden doğduğunu söyleyen Ali Antar, “Fazla kilolarım nedeniyle sağlık problemleri yaşamaya başlamıştım. Bu nedenle kilo vermeye karar verdim. Ancak diyet denemelerim sonuç vermeyince çareyi tüp mide ameliyatında buldum. Kilo verdikten sonra ise vücudum sarktı, derilerim gevşedi. Kiloluyken beni o kadar rahatsız etmeyen vücudum kilo verdikten sonra beni rahatsız etmeye başladı. Bu durum sosyal hayatımı da etkilemeye başlayınca, bir an önce bu halimden kurtulmak istedim. Çareyi post bariatrik ameliyatta buldum. Yaptığım araştırmalar sonrası ANKA Hastanesi’nde bu ameliyatın başarı ile gerçekleştirildiğini görüp iletişime geçtim. Vücudumda oluşan sarkmalardan kurtulmam için Op. Dr. Mehmet Uzuner aynı anda karın ve meme operasyonu yaptı. Sonuç oldukça başarılı. Özgüvenimi yeniden kazandım ”dediAli Antar’a post bariatrik cerrahisi operasyonu uygulayan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Uzuner, “Aşırı zayıflamalar sonrasında vücudun çeşitli yerlerinde deformasyonlar görülebiliyor. Bu deformasyonların oluşturduğu görünüm çoğu kişide hem psikolojik ve sosyal olarak hem de fiziksel olarak sıkıntı yaratıyor. Sarkma genellikle kol, bacak, memede ve karında görülüyor. Fazla sarkan derileri toparlamak ve deformeleri düzeltmek için hastalarımıza post bariatrik operasyonlar yapıyoruz. Post bariatrik cerrahi sayesinde fazla deriden kurtulan hastalar kısa sürede normal hayatlarına devam edebiliyor” İfadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Turkcell’in 4.5G’siyle 5 yılda 6 milyar GB’ın üzerinde data kullanıldı

2021-03-31 08:13 - Teknoloji

YÜZME BRANŞI TARİHİNDE BİR İLK DAHA

2021-03-25 11:20 - Spor

GAZİRAY METRONU SEN SEÇ!

2021-03-28 15:03 - Gündem

Şanlıurfa'da feci kaza: 5 ölü, 1 yaralı

2021-04-01 06:41 - Gündem

GSO ile KMTSO arasında kardeş oda protokolü imzalandı

2021-03-30 10:44 - Ekonomi

Prof. Dr. Mehmet Duru Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde…

2021-03-29 13:50 - Sağlık

GAÜN İLE ÖZ BÜRO İŞ SENDİKASI ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

2021-03-31 12:55 - Eğitim

KBB Uzmanı Opr. Dr. Bülent Akın MMT Amerikan Hastanesi'nde

2021-03-31 09:06 - Sağlık

Kaçak telefonlara atılan IMEI numarası başınızı derde sokabilir

2021-03-29 14:18 - Teknoloji

Bu ligin şampiyonu Galatasaray

2021-03-26 11:02 - Spor

İlgili Haberler

Bahar Aylarında Çocuklarda Üst Solunum Yolu Enfeksiyonlarına Dikkat!

10:17 - Sağlık

Gaziantep’te Duygulandıran Bağış: Hastasından Doktoruna Böbrek

19:53 - Sağlık

“Sessiz Tehlike: Yorgunluk Sandığınız Belirti Hashimoto Çıkabilir!”

10:06 - Sağlık

Nizip’te Sağlıklı Yaşam Festivali Yoğun Katılımla Gerçekleşti

18:29 - Sağlık

Polikistik Over Sendromu (PCOS) Kadın Sağlığını Çok Yönlü Etkiliyor

10:20 - Sağlık

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem