?>

Güneydoğu’nun Kalbi Anuga’da Atıyor

Dünyanın en önemli gıda fuarları arasında yer alan Anuga Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarı 2023 Almanya’nın Köln kentinde kapılarını açtı. Başkan Celal Kadooğlu fuarın ilk gününden itibaren Türk ürünlerine ve firmalarına yönelik büyük ilgi olduğunu ifade ederek fuar katılımcılarına başarılar diledi.

Gündem - 3 yıl önce

Almanya’nın Köln kentinde kapılarını açan Anuga Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarı 2023’e Güneydoğu Anadolu Bölgesinden 61 firma stant açarak katıldı. Fuarın ilk gününden itibaren Türk stantlarına yoğun ilgi olduğunu açıklayan Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu “Türk ürünlerimize ve Türk markalarına yönelik talep her geçen günde dünyanın dört bir yanından artmaktadır. Uluslararası fuarlar sektörümüz için büyük önem taşıyor. Gerek rakip ülkelerin yenilikçi ürünlerini görme, gerekse ürünlerimizin dünya pazarlarında daha etkin yer alabilmesi için bu tür fuarlara katılmayı sürdürüyoruz. GAİB olarakta bu fuarda bir stant açarak bölgemizden fuara katılan firmalarımıza rehberlik yapıyoruz. Fuarın başarılı geçmesini diliyorum” dedi.

GAİB Hububat Heyeti Güneydoğu’lu Firmaları Yalnız Bırakmadı

Dünyanın farklı ülkelerinden dört binin üzerinde firmanın katıldığı fuara Avrupa’nın çeşitli ülkelerinin yanı sıra farklı kıtalarda yer alan ülkelerden de yoğun alım heyetleri katılıyor. 7 Ekim’de kapılarını ziyaretçilere açan Anuga Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarında Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarında fırınlanmış ürünler, tatlılar, pastalar, içecekler, süt ürünleri, dondurma, sağlıklı yiyecekler, hazir yiyecekler, yiyecekleri koruma tekniği, pişirme ekipmanları gibi ürünler sergileniyor. Fuarda Gaziantep’ten otuzun üzerinde firma yer alırken Güneydoğu Anadolu Bölgesinden 61 firma fuarda statlarıyla dikkat çekiyor. Fuarın ilk gününde Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Türk firmalarını ziyaret ederek fuar hakkında bilgiler aldılar. Fuar 11 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek. 

Haftanın Öne Çıkanları

MHP’NİN KURMAYLARI GAZİANTEP’E GELDİ  

2023-10-07 10:53 - Politika

BAŞKAN FADILOĞLU, DİN GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

2023-10-04 17:47 - Yaşam

ÜNVERDİ İHRACATI DEĞERLENDİRDİ

2023-10-04 17:17 - Ekonomi

Gaziantep'te şok intihar! Genç kız 4. kattan atladı

2023-10-04 21:36 - Gündem

Kafes operasyonu Gaziantep’e sıçradı

2023-10-06 11:49 - Gündem

TAM BİR SKANDAL! FUARDA MİLLETVEKİLİNE KONUŞMA SANSÜRÜ

2023-10-05 17:52 - Gündem

TAYYAR DÖNEMİ BİTTİ

2023-10-07 11:59 - Gündem

BBP GAZİANTEP İL BAŞKANI KIZILASLAN MAZBATASINI ALDI 

2023-10-03 17:57 - Gündem

Gaziantep’te feci kaza 5 ölü, 17 yaralı

2023-10-06 17:07 - Gündem

HAYATIN RENKLERİ TEMALI RESİM SERGİSİ

2023-10-04 09:36 - Gündem

İlgili Haberler

Şahinbey’de Esnaf Denetimleri Sürüyor

22:04 - Gündem

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem