?>

Genç çift banyoda ölü bulundu

İzmir’in Bornova ilçesinde genç bir çift banyoda ölü bulundu. Banyoda bulunan tüplü şofbenden zehirlendiği değerlendirilen çiftin kesin ölümü otopsi sonucunda belli olacak.

Asayiş - 5 yıl önce

Olay, Bornova ilçesi Rafet Paşa Mahallesi 5176 Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın 2. katındaki dairede meydana geldi. İddiaya göre, mali müşavir Volkan Atılgan (36), ayağından ameliyat olan annesi Pervin Atılgan’ın bakım ihtiyaçlarını karşılamak için eşi kuaför Sevim Atılgan (30) ile birlikte yaklaşık bir haftadır annesinin evinde kalmaya başladı.

Anne, banyonun kapısını çaldı ama açan olmadı

Gece saatlerinde eşi ile birlikte banyoya giren çiftten yaklaşık bir saattir haber alamayan Pervin Atılgan, banyonun kapısını çaldı. Kapının açılmaması ve içeriden seslerin gelmemesinden şüphelen anne Pervin Atılgan, banyonun kapısını açtığında oğlu ve gelininin yerde hareketsiz şekilde yattığını fark etti.

Hastaneye kaldırılan çift, hayata döndürülemedi

Bunun üzerine polise ve 112 Acil Servis ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Her ihtimale karşı genç çifte kalp masajı yapan sağlık ekipleri, daha sonra çifti ambulansa alarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü. Burada da yapılan canlandırma çalışmalarına rağmen Volkan ve Sevim Atılgan çifti hayata döndürülemedi.

Hastaneye akın eden yakınları sinir krizleri geçirdi

Adrese gelen olay yeri inceleme ekiplerince evin içerisinde incelemelerde bulunulurken, acı habere alarak hastaneye gelen genç çiftin yakınları ise sinir krizleri geçirdi.Öte yandan, ilk incelemelerde genç çiftin banyoda bulunan tüplü şofbenden zehirlenmiş olabileceği değerlendirilirken, hastaneye gelen savcının incelemesinin ardından çiftin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Liv Hospital’da 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı

2021-03-15 08:38 - Sağlık

GTOS Terapi ile bel ve boyun rahatsızlıklarına ameliyatsız çözüm

2021-03-09 07:49 - Sağlık

Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Yunanistan'a sert tepki!

2021-03-10 06:30 - Politika

PFDK'dan Galatasaray ve Trabzonspor başkanlarına ceza

2021-03-10 06:22 - Spor

Bakan Akar: Yunanistan kışkırtıcı tutumlarından bir an önce vazgeçmeli

2021-03-15 14:12 - Gündem

ADAM VOLEYBOL'DAN AYNI TARİFE 3-2

2021-03-15 08:03 - Spor

Rektör Karacoşkun tebrikleri kabul etti

2021-03-09 08:40 - Eğitim

Gagiad ilham veren kadınları ağırladı

2021-03-11 07:04 - Gündem

Zincirleme trafik kazası 1 ölü, 4 yaralı

2021-03-10 05:59 - Gündem

Biden 1,9 trilyon dolarlık Covid-19 destek paketini imzaladı

2021-03-12 07:03 - Dünya

İlgili Haberler

Gaziantep’te Narkotik Operasyonu: Uyuşturucu, Silah ve Kimyasal Madde Ele Geçirildi

18:16 - Asayiş

Gaziantep’te Kırmızı Bültenle Aranan 2 DEAŞ Şüphelisi Yakalandı

18:18 - Asayiş

Gaziantep’te Elektrik Kesintisi Saatlerdir Sürüyor

18:29 - Asayiş

Gaziantep’te Fırtına Hastaneyi Vurdu: Cephe Parçaları Koptu, Araçlar Hasar Gördü

19:44 - Asayiş

GAZİANTEP’TE NARKOTİK OPERASYONLARI: 179 TUTUKLAMA

13:38 - Asayiş

Günün Manşetleri

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem