?>

Gaziantep Basketbol sağlık kontrolünden geçti

ING Basketbol Süper Ligi takımlarından Empera Halı Gaziantep Basketbol, yeni sezon öncesi Gaziantep Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Spor - 4 yıl önce

ING Basketbol Süper Ligi'nin iddialı takımlarından biri olan EH Gaziantep Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçti. Kırmızı-siyahlıların sağlık kontrolleri kulübün sağlık sponsoru olan Gaziantep Medical Park Hastanesi'nde yapıldı. Sağlık kontrolüne yeni transferlerden Alpha Kaba, Ryan Luther, QJ Peterson, Jarmar Gulley de katıldı. Gaziantep Basketbol'un oyuncuları sağlık kontrolleri kapsamında detaylı kan tetkiklerine tabi tutuldu. Ayrıca sporculara efor, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak, burun, boğaz, genel cerrahi, akciğer, kardiyak, radyoloji ve kardiyoloji testleri yapıldı.

“Hedefimiz play-off'lara kalmak”

Sağlık kontrollerinin ardından konuşan EH Gaziantep Basketbol takım kaptanı Orhan Aydın Hacıyeva, hedeflerinin play-off'lara kalmak olduğunu belirterek, "Bu sabah itibariyle sağlık kontrollerine başladık ve sezonumuzu açtık. Her şey yolunda çok şükür. Bu akşam ilk antrenmanımızı yaparak sezon açılışımızı da başlatmış olacağız. Yeni sezonda hedef her zaman olduğu gibi play-off'tur. Her şeyden önemlisi sezona sağlıklı başlayıp sağlıklı bitirmektir. Gaziantep Basketbol'un her zamanki hedefi play-off'tur. Desteklerinden ötürü Gaziantep Medical Park Hastanesi çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Hastane olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz”

Spora ve sporcuya katkılarının artarak devam edeceğini ifade eden Gaziantep Medical Park Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, “Gaziantep Basketbol Kulübü'ne son 5 sezondur sağlık sponsorluğu yapmaktayız. 2021-2022 ING Basketbol Ligi'nde takımımıza başarılar diliyoruz. Umarım sakatsız ve güzel bir sezon olur. Elimizden geldiğince her anlamda onlara destek olmaya devam ediyoruz. Sporu ve sporcuyu seven bir hastaneyiz. Ondan dolayı tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum. Spora katkılarımız artarak devam edecek. Çünkü biz sporu seven bir hastaneyiz. Bizzat sporun içinden gelen birisi de olduğum için her anlamda elimizden geldiğince hastane olarak spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer oldu

2021-08-06 06:36 - Politika

Bakanı Ziya Selçuk'un istifası kabul edildi

2021-08-06 06:33 - Politika

Ekrem Kılıçarslan, Gaziantep FK'da

2021-08-05 12:17 - Spor

Oğlu tarafından defalarca bıçaklanan baba hayatını kaybetti

2021-08-04 10:51 - Asayiş

Büyükşehir'den orman yangınlarına destek

2021-08-02 12:24 - Gündem

GAÜN Onkoloji Hastanesinde 50'nci nakil sevinci

2021-08-05 14:05 - Sağlık

Pandeminin kahramanlarının acı hikayeleri fotoğraf kareleriyle anlatıldı

2021-08-02 13:59 - Sağlık

Şahinbey'de bir sosyal tesis daha hizmete açıldı

2021-08-05 08:09 - Yaşam

VATANDAŞ MEMNUN DEĞİL

2021-08-03 15:24 - Politika

Şahinbey'de 60 bin canlı tavuk dağıtıldı

2021-08-04 11:59 - Ekonomi

İlgili Haberler

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

SAHAMIZDA GEÇİT YOK: 1-0

15:26 - Spor

Rota Kayseri

21:24 - Spor

Tahmazoğlu'ndan bilet müjdesi

09:52 - Spor

Galibiyetin mimarları

21:09 - Spor

Günün Manşetleri

SANKO HOLDİNG'TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

10:04 - Gündem

JASAT 47 Hırsızlık Şüphelisini Yakaladı

16:28 - Gündem

CHP’li Vekil Melih Meriç, Onur Özdemir İçin Sahada

15:56 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR’DEN KURBAN DENETİMİ VE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

15:37 - Gündem

GTO’DAN GAZİANTEP DIŞ TİCARETİNE ÖNEMLİ KATKI

10:33 - Gündem