?>

GAÜN’DE KADINA EL KALKAMAZ SEMİNERİ

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesinde Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında "Kadına El Kalkamaz" semineri verildi.

Eğitim - 4 yıl önce

İçişleri Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından imzalanan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı" protokolü kapsamında İçişleri Bakanlığınca kadına yönelik şiddetle mücadeleye yönelik eğitim seferberliği başlatıldı. Bu kapsamda; Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele doğrultusunda katılımcılara "Kadına El Kalkamaz" semineri verildi. 

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen, Asayiş Şube Müdürlüğü Aile içi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’nden Polis Memuru Mehmet Mustafa Paşahan tarafından bilgilendirme yapılan etkinliğe, akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı. 

Kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek amacıyla kadınların kullanımına sunulan KADES uygulamasının tanıtımı yapılan etkinlikte, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında "Kadına El Kalkamaz" mottosuyla ülke genelinde 5 milyondan fazla erkeğe bilgilendirme ve farkındalık eğitimleri verildiği belirtildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te masaj salonuna fuhuş baskını

2022-12-05 08:58 - Asayiş

Gaziantep’te silahlı çatışma

2022-11-30 14:51 - Gündem

Gaziantep'te kafeye pompalı tüfekle saldırı

2022-12-05 18:45 - Asayiş

MAKARNA SEKTÖRÜ GAZİANTEP’TE BULUŞTU 

2022-11-30 12:58 - Gündem

GAZİANTEP FK İÇİN; TARİHİ ÇAĞRI

2022-12-04 15:17 - Spor

EGM ilk kez liste paylaştı: İşte en çok kaza yapan firmalar

2022-12-01 07:46 - Gündem

Gaziantep FK’da sıcak gelişme; SEZER CİHAN BIRAKIYOR MU?

2022-12-03 12:48 - Spor

Kayınço dehşeti!

2022-11-30 17:46 - Gündem

Valilikten kış lastiği uyarısı: Aman dikkat!

2022-12-01 11:19 - Gündem

KILIÇDAROĞLU GİTTİ, O GELİYOR

2022-12-06 08:18 - Politika

İlgili Haberler

Gaziantep Üniversitesi’nde “20 Bin Dolar Karşılığı Kayıt” İddiası

00:23 - Eğitim

Gaziantep’te Afet Sonrası Bazı Okullarda Eğitime Ara

23:45 - Eğitim

Gaziantep Valiliği Kantinleri Denetledi: “Çocuklarımızın Sağlığı Önceliğimiz”

19:45 - Eğitim

VALİ ÇEBER’DEN OKUL ZİYARETİ: ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

19:38 - Eğitim

YÖK Duyurdu: Üniversitelere Yeni Bölümler Geliyor

18:05 - Eğitim

Günün Manşetleri

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem

NİZİP CUMHURİYET BAŞSAVCISI  ERHAN BİROL’DAN NTO'YA VEDA ZİYARETİ

13:56 - Gündem

Gaziantep'te Asayiş ve Güvenlik Masaya Yatırıldı

12:33 - Gündem