?>

Fenerbahçe'ye orta sahadan gol atan Figueiredo konuştu

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada orta sahadan gol atan ve performansıyla dikkat çeken Joao Figueiredo, “Attığım gol çok sık rastlanan bir gol değil. Fenerbahçe'ye karşı böyle bir gol atmak çok güzel b

Spor - 5 yıl önce

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Gaziantep FK, ligin 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sabah saatlerinde başlayan antrenmana bütün futbolcular katıldı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Gaziantep FK'nın 25 yaşındaki başarılı futbolcusu Joao Figueiredo, Fenerbahçe maçında gol atmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtti.

“Fenerbahçe'ye karşı gol atmak çok güzel bir duyguydu”

Antrenman öncesi Fenerbahçe maçında attığı goller ve ortaya koyduğu performans ile ilgili açıklamalarda bulunan Joao Figueiredo, “Fenerbahçe'ye karşı gol atmak çok güzel bir duyguydu. Gol atmak her zaman güzel bir şeydir ama bu şekilde bir gol olması daha da keyif vericiydi. Bu maçta 3 puan bizim için önemliydi ve iyi oynayarak güzel bir maçla bunu başardık. Attığım gol çok sık rastlanan bir gol değil. Pozisyon gelince ben orada denedim ve sonuç çok güzel oldu. Ben oyun içerisinde her zaman kalecinin nerede olduğunu kontrol ediyorum. O anda da kaleciyi kontrol ettikten sonra şutumu çektim ve çok güzel bir gol oldu” dedi.

“Özgüvenim her geçen gün arttığı için performansım da artıyor”

Son haftalarda artan performansı ile ilgili soruya da cevap veren Brezilyalı futbolcu, “Türkiye'de olduğum için gerçekten çok mutluyum. Bu ülkede özgüvenim her geçen gün artıyor. Kulüp de bize bu konuda çok destek veriyor. O yüzden burada kendimi gerçekten rahat hissediyorum. Bu da her geçen hafta performansımın artmasını sağlıyor. Taraftarların desteği de beni mutlu ediyor. Umarım her şey böyle devam eder” ifadelerini kullandı.

“Umarım Fenerbahçe'ye attığım golün benzerini Kayseri'ye atarım ve galip geliriz”

Kayserispor maçı ile ilgili de değerlendirmede bulunan 25 yaşındaki Figueiredo, “Umarım Fenerbahçe'ye attığım golün benzerini Kayserispor'a da atarım ve deplasmandan galibiyetle döneriz. Çünkü artık deplasmanda da kazanmamız, puan toplamamız gerekiyor. O yüzden orada kazanıp güzel bir seri yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Artık göz göre göre kazıklıyorlar

2021-12-14 17:12 - Gündem

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığında bir istifa daha

2021-12-14 16:39 - Politika

Baba şiddetine maruz kalan Cihan bebek ilk kez görüntülendi

2021-12-13 06:45 - Gündem

Gaziantep'te gasilhane imamı ölü bulundu

2021-12-12 13:16 - Gündem

Araç stokçularına soruşturma başlatıldı

2021-12-17 09:24 - Otomobil

Tüm maaşlar artacak! Asgari ücret zammı ile neler değişecek?

2021-12-14 16:01 - Ekonomi

Müzik yolculuğunda liderlik kazanımları

2021-12-16 06:38 - Kültür & Sanat

Tayyar'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması

2021-12-16 19:00 - Politika

Aktoprak Mahallesi'ne ikinci sosyal tesis

2021-12-14 09:17 - Gündem

Acarsan Holding Ekonomi Zirvesinden ödülle döndü

2021-12-13 07:57 - Ekonomi

İlgili Haberler

Dağdeviren’den flaş açıklama! Ayrılıklar da sevdaya dahildir

08:15 - Spor

MAÇA DOĞRU | Eyüpspor - Gaziantep FK

00:31 - Spor

Gaziantep FK’nın 2026-2027 sezonu fikstürü belli oldu

15:01 - Spor

Gaziantep FK Başkanı’ndan Kritik Açıklamalar

13:41 - Spor

Volkan Group’tan Play-Off’ta Farklı Galibiyet

21:11 - Spor

Günün Manşetleri

GAZİANTEP’TE 500 KİLO ET İMHA EDİLDİ!

07:40 - Gündem

Gaziantep polisinden uyuşturucuya büyük darbe

07:37 - Gündem

TAHMİS KAHVESİ İSTANBUL’U SALLADI!

07:29 - Gündem

NTB Başkanı Sarı İkinci Çeyrek Büyüme Rakamlarını Değerlendirdi

16:05 - Gündem

Başkan Güzel'den sert tepki: Karkamış’ta Parklara Zarar Verenler İçin Harekete Geçildi

14:50 - Gündem