?>

Fadıloğlu, sporcu velileriyle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı'nda forma giyen genç sporcular ve velileriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Spor - 5 yıl önce

Yeşil-siyahlı dev adamların parkeye yansıttığı başarılı performans, sporcu velileri başta olmak üzere teknik ve idari kadroyu mutlu etti.

Pandemi döneminde uzun bir aranın ardından Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Yaz Ligi'nde sahaya dönen Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı sporcularının sahaya yansıttığı güzel oyun, tribünlerde müsabakaları büyük bir ilgiyle takip eden sporcu velileri başta olmak üzere yeşil-siyahlı antrenör ve idarecileri mutlu etti. Dev adamların ve potanın perilerinin gelişim düzeyleriyle ilgili teknik kadrolardan bilgiler alan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sporcu velileriyle bir araya gelerek genç sporcuların akademik, sosyal ve sportif gelişimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Velilerimizin büyük desteğini hissediyoruz”

Sporcu velileriyle koyu bir sohbet gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spor alanında gerçekleştirdikleri tüm çalışmalarda velilerinin büyük desteğini hissettiklerini kaydetti. Fadıloğlu, buluşma esnasında yaptığı değerlendirmede, “Şehitkamil Belediyesi olarak çok büyük ve güçlü bir aileyiz. Bunun yansımalarını da hep birlikte görüyoruz. Özellikle basketbol, yüzme, satranç ve futbolda branşlarında gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda velilerimizin büyük desteğini hissediyoruz. Spor alanında asıl hedefimiz, ülkemizin adına uluslararası platformda başarıyla duyurmak, istiklal marşımızı okutmak ve bayrağımızı göndere çektirmek. Elde edilen başarılar sadece bizim çabamızla olmuyor. Burada büyük bir takım çalışması var. Bu takım içerisinde en büyük rol, değerli velilerimizin. Onların desteği ve katılarıyla çok daha güçlü işler yapabiliyoruz. Bundan sonraki süreçte öncelikli olarak topluma yararlı bireyler yetiştirmek adına çalışmalarımız iş birliği içerisinde devam edecek. Davetimize icabet eden tüm velilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımıza bundan sonraki süreçte sağlıklı ve başarılı bir sosyal ve sportif yaşam diliyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te korkunç cinayet!

2021-10-03 09:56 - Gündem

Türk doktorun keşfettiği hastalık tıp literatürüne soyismiyle kaydedildi

2021-10-06 11:01 - Sağlık

Marakoğlu, Gaziantep Yumurta Üreticileri Birliği'nin Başkanı oldu

2021-10-01 16:11 - Gündem

Engin Akyürek yıllar sonra Gaziantep'e geri dönüyor!

2021-10-01 16:51 - Gündem

Eylül ayında Gaziantep'ten tüm zamanların en yüksek ihracatı

2021-10-01 19:41 - Ekonomi

LPG'li otomobili olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı

2021-10-05 17:41 - Otomobil

GKV'liler Cambridge Assessment English 2021 sertifikalarını aldı

2021-10-05 12:14 - Eğitim

Kritik toplantı sona erdi! Son dakika açıklaması

2021-09-30 17:35 - Gündem

Başkan Fadıloğlu, dev adamlarla buluştu

2021-09-30 10:34 - Spor

WMO'dan korkutan açıklama: Sayı artacak!

2021-10-05 16:54 - Gündem

İlgili Haberler

Volkan Group’tan Play-Off’ta Farklı Galibiyet

21:11 - Spor

Eyüpspor 3 – Gaziantep FK 0: Rădoi ile İlk Maçta Hayal Kırıklığı

18:25 - Spor

Ökkeş Sabah’tan U19 yönetimine sert tepki: “Olmuyorsa bırakın!”

15:58 - Spor

GAZİANTEP FK’DAN NET GALİBİYET! KAYSERİSPOR’U 3 GOLLE GEÇTİ

22:53 - Spor

MAÇA DOĞRU | Gaziantep FK - Kayserispor

08:46 - Spor

Günün Manşetleri

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem