?>

BAŞKAN ŞAHİN, ANKARA’DA YOĞUN GÖRÜŞMELERE KATILDI

Politika - 7 yıl önce

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığındaki heyet, yoğun geçen Ankara ziyareti kapsamında bakanlar ve bürokratlarla Türkiye’deki belediyelerin çalışmalarına yönelik görüş alış verişinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la görüşen heyet, yerel yatırımlara dönük çalışmaları ele aldı.

73 yıl sonra ilk kez bir kadın belediye başkanı Fatma Şahin tarafından yönetilmeye başlanan Türkiye Belediyeler Birliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından başkentte yoğun temaslarda bulundu, yürütülecek yerel çalışmalar detaylandırıldı.

Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği üyeleriyle birlikte yerel yönetimlerin çalışmalarını ele almak üzere bakanlar ve bürokratlarla bir dizi ziyaretler düzenlediklerini söyledi.

Başkan Fatma Şahin, “Belediye başkanlarımızla üst düzey temaslarda bulunduk, yoğun geçen çalışmalarda büyük bir heyecanla projelerimizi anlattık, sunumlar yaptık. Özellikle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la görüşmemiz çok verimli, çok faydalı geçti, şehirlerimizin gelir ve giderleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunduk, geleceğin güçlü kentleri için çalışmalarımızı değerlendirdik” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla bir araya gelen heyet, Türkiye’nin iç güvenliğini ilgilendiren konu başlıklarını masaya yatırdı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüşen başkanlar heyeti, Türkiye’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ve yeni şehirleşme anlayışını konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

ŞENER ŞEN GAZİANTEP’E GELİYOR

2019-04-25 11:29 - Magazin

SANKO OKULLARI ÖĞRENCİSİ AZRA AKKUŞ’A BÜYÜK ÖDÜL

2019-04-25 12:55 - Spor

Üniversite Öğrencilerinden Çocuklara 23 Nisan Bayramı

2019-04-23 08:49 - Yaşam

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

2019-04-24 06:59 - Yaşam

MEDİCAL PARK GAZİANTEP’TEN KALP SAĞLIĞI STANDI

2019-04-22 11:11 - Sağlık

HAYVANAT BAHÇESİ, ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

2019-04-24 08:09 - Yaşam

Vali Gül, koltuğunu öğrencilere bıraktı

2019-04-23 10:25 - Gündem

TROPİK KELEBEK BAHÇESİ AÇILIYOR

2019-04-21 14:38 - Eğitim

SEÇKİNDE MİNİK KULAÇLAR EFSANESİ

2019-04-25 06:34 - Spor

“Bir Çocuk Bir Dilek” projesi

2019-04-24 11:26 - Yaşam

İlgili Haberler

Ökkeş Sabah diyor ki: “Kim ne yaparsa kendine yapar, herkes kendine yakışanı yapar”

18:58 - Politika

ADANA 01 FUTBOL KULÜBÜ BAŞKANI MENDERES KUTLU’DAN TBMM’DE SERMET ATAY’A ZİYARET

18:08 - Politika

MHP’DE İL YÖNETİMİ SÜRECİ: SERMET ATAY’DAN NET AÇIKLAMA

20:11 - Politika

KAYMAKÇI’DAN GAZİANTEP ÜLKÜ OCAKLARI’NA DESTEK MESAJI

18:55 - Politika

ŞAMİL TAYYAR’DAN AK PARTİ’YE SERT ÇIKIŞ! “YERİMİZ HALKIN YANI OLMALI, NEDEN SERMAYENİN YANINDAYIZ?”

23:47 - Politika

Günün Manşetleri

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem