?>

Bakbak'tan 10 Kasım mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Derya Bakbak, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Gündem - 4 yıl önce

Mücadelelerle ve başarılarla dolu bir ömrün ardından 10 Kasım 1938 sabahı ebediyete irtihal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Milletimizin gönlünde sarsılmaz ve müstesna bir yeri olduğunu ifade eden Dr. Bakbak, “Atatürk, esaret prangasına vurulmak istenen Türk Milleti’ni sarsılmaz liderliği ve derin vatan sevgisiyle bir araya getiren, kayıtsız ve şartsız bağımsızlık parolasıyla ilk adımı atan iradenin adıdır. Kurtuluş Savaşımızın en yoğun dönemlerinde dahi Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılmasını sağlayarak, Milli İrade’ye olan bağlılığını ve inancını göstermiştir. Milletimiz de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının yanında durarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna, tüm dünyada eşit ve hür bir ülke olarak kabul gören yeni bir devletin inşasına katkı sağlamıştır. Çanakkale Muharebeleri’nde karşı cephedeki işgalcileri temsil eden eski İngiltere Başbakanı Churchill’in, ‘Savaşta Türkiye'yi kurtaran, savaştan sonra da Türk Milletini yeniden ayağa kaldıran Atatürk' ün ölümü, yalnız yurdu için değil, dünya için de büyük kayıptır.’ sözleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sadece sevenleri tarafından değil, eski rakipleri tarafından dahi hakkının her alanda teslim edildiğinin ispatıdır.” dedi.

Vefatından 84 yıl sonra, Atatürk’ün bıraktığı mirası daha ileri ufuklara götürmek için çalıştıklarını söyleyen Derya Bakbak, “Kendilerinin çok güzel bir vecizeyle ifade ettikleri gibi, ‘Bilim’ ve ‘Akıl’ yolunda 20 yıldır ülkemizi kalkındırıyor, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir’ düsturuyla Milletimize hizmet ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hepimize hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkabilmek adına savunma sanayimizden eğitim sistemimize, sağlıktan Milli Teknoloji Hamlelerimize varana dek, birçok alanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde durmadan çabalıyoruz. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yılında saygıyla anıyor, bıraktığı emanetin emin ellerde olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.” diyerek mesajını tamamladı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te kaçak ilaç operasyonu

2022-11-02 10:46 - Asayiş

Gaziantep'te dev huzur uygulaması

2022-11-07 07:12 - Asayiş

Büyükşehir'den o iddialara yanıt: ASILSIZDIR

2022-11-07 12:05 - Gündem

Gaziantep'te otobüs ve tramvaylar 5 KASIM'da ücretsiz

2022-11-04 11:47 - Gündem

ERDOĞAN ZİYARETİ VE MİTİNG FİYASKOSU

2022-11-06 14:35 - Gündem

Erdoğan gitti yankıları sürüyor

2022-11-07 15:49 - Politika

Öğretmenlerle Gaziantep Buluşması’nda ‘Yılmazlık’ Semineri

2022-11-07 13:38 - Gündem

Milletvekili Uzer'den müjde üstüne müjde

2022-11-04 19:56 - Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te

2022-11-05 12:26 - Gündem

Gaziantep'te günün defin listesi...

2022-11-02 14:09 - Gündem

İlgili Haberler

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem

Gaziantep’te CHP’li iki başkan AK Parti’ye katıldı

17:21 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem