?>

25 YILLIK ENGEL, BİR TELEFONLA AŞILDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaklaşık 25 yıl önce kas erimesi hastalığına yakalanan ve geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli olan Necat Çiloğlu’nu evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

Gündem - 7 yıl önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaklaşık 25 yıl önce kas erimesi hastalığına yakalanan ve geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli olan Necat Çiloğlu’nu evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi ve Çiloğlu’na akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan ve mutluluğu yüzüne yansıyan Çiloğlu, Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

 

20 yaşında kas erimesi hastalığına yakalanan ve yaklaşık 24 yıldır yürüme engelli olan 44 yaşındaki Necat Çiloğlu, maddi durumu yetersiz olduğu için Acaroba Mahalle Muhtarı Ökkeş Beşe’nin aracılığıyla Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankasına ulaştı. Akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan Beşe’nin durumu belediye yetkilileri tarafından incelendi. Necat Çiloğlu’na sürpriz yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Acaroba Mahallesi’nde ikamet eden Çiloğlu’nu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Necat Çiloğlu ve ailesiyle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, getirmiş oldukları akülü tekerlekli sandalyeyi Çiloğlu’na takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Çiloğlu, mutluluğunu ailesi ve yakın dostlarıyla paylaştı.

 

NECAT KARDEŞİMİZİN HAYATTAN KOPMASINI İSTEMİYORUZ

Engelli Necat Çiloğlu’na geçmiş olsun dileklerinde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Necat kardeşimizi ziyarete geldik. Sağ olsun muhtarımız, geçtiğimiz hafta içerisinde bize müracaat etmişti. Hafta sonu gelmeyi arzuluyorduk ama programların yoğunluğu nedeniyle bugün gelme imkanı bulduk. Necat kardeşimiz genç yaşlarda kas erimesi hastalığına yakalanmış. Tabi biz Necat kardeşimizin hayattan kopmasını istemiyoruz. Muhtarımız, bize durumu iletince biz de Gıda Bankamız vasıtasıyla hemen bu ihtiyacı gidermeye gayret gösterdik. Sağ olsunlar burada hem muhtarımız hem imamımız hem de komşularla birlikte bir aradayız. Rabbimden Necat kardeşimize acil şifalar diliyorum. Millete hizmet etmek adına bizlere de hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin. Ben tüm ekip arkadaşlarım adına Necat kardeşimize tekrar geçmiş olsun diyorum” diye konuştu.

 

KISA SÜREDE TALEBİMİZİN YERİNE GETİRİLMESİ BİZLERİ ÇOK DUYGULANDIRDI

Her türlü hizmetin Şehitkamil Belediyesi tarafından anında yerine getirildiğinin altını çizen Acaroba Mahalle Muhtarı Ökkeş Beşe, “Necat kardeşimiz için belediyemizden akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunduk. Aradan geçen 2 günün ardından Başkanımız, bizzat hastamızı ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye talebimizi yerine getirdi. Bu kadar kısa süre zarfı içerisinde talebimizin yerine getirilmesi bizleri gerçekten çok duygulandırdı ve çok sevindirdi. Başkanımızla birlikte Necat kardeşimizin evine misafir olduk, akülü tekerlekli sandalyesini hediye ediyoruz. Böylesine anlamlı hizmetleri sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

BANA BU MUTLULUĞU YAŞATAN BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini ileten Necat Çiloğlu, “24 yıl önce kas erimesi hastalığına tutuldum. Geçirmiş olduğum bu rahatsızlıktan dolayı yürüme engelli oldum. Bir akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik ve sağ olsunlar 2 gün içerisinde neticelenip, bugün bizzat Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu evimizde bizleri ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalyeyi hediye ettiler. Bana bu mutluluğu yaşatan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bir süre daha Necat Çiloğlu ve ailesiyle sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak evden ayrıldı.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Tayyar’dan İslahiye’ye Hizmet Atağı

2017-12-27 13:27 - Gündem

BAŞKAN FADILOĞLU ACAROBA SAKİNLERİYLE BULUŞTU

2017-12-20 13:52 - Gündem

OĞUZELİ’NDE MÜCADELE KOŞUSU DÜZENLENDİ

2017-12-25 14:20 - Gündem

YÖK YETERSİZ

2017-12-20 13:51 - Gündem

Narkotik ekiplerinden alkışlanacak başarı

2017-12-20 13:49 - Gündem

25 ARALIK KURTULUŞ GÜNÜ ŞEHİTKAMİL’DE GURURLA KUTLANDI

2017-12-25 14:22 - Gündem

GSO UR-GE PROJELERİNDE EĞİTİM FAALİYETLERİ BAŞLADI

2017-12-20 13:53 - Gündem

ŞAHİNBEY AĞITI´NI EN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

2017-12-20 13:54 - Gündem

Üniversite Adaylarına YKS Tatbikatı

2017-12-25 14:18 - Gündem

ŞAHİNBEY’İN GURURU MİLLİ MÜCADELE MÜZESİ AÇILDI

2017-12-25 14:17 - Gündem

İlgili Haberler

TAM BİR REZALET! GAZİANTEP'TE MİDE BULANDIRAN OLAY

19:20 - Gündem

EMNİYET GEREKENİ YAPTI... O FENOMEN TUTUKLANDI

17:56 - Gündem

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

14:01 - Gündem

DEPREMDE NURDAĞI’NDA YIKILAN VE 2 SENEDİR YAPILAMAYAN TARIM SİLOLARI MECLİS GÜNDEMİNDE

12:51 - Gündem

GAZİKÜLTÜR YAYINLARI’NDAN EĞİTİMİN GELECEĞİNE DAİR ÖNEMLİ BİR YAYIN!

11:03 - Gündem

Günün Manşetleri

TAM BİR REZALET! GAZİANTEP'TE MİDE BULANDIRAN OLAY

19:20 - Gündem

EMNİYET GEREKENİ YAPTI... O FENOMEN TUTUKLANDI

17:56 - Gündem

NİSAN AYINDA GÜNEYDOĞU’DAN 905 MİLYON DOLARLIK İHRACAT

14:01 - Gündem

DEPREMDE NURDAĞI’NDA YIKILAN VE 2 SENEDİR YAPILAMAYAN TARIM SİLOLARI MECLİS GÜNDEMİNDE

12:51 - Gündem

GAZİKÜLTÜR YAYINLARI’NDAN EĞİTİMİN GELECEĞİNE DAİR ÖNEMLİ BİR YAYIN!

11:03 - Gündem