?>

20 YILDA 3 İSMİN İL BAŞKANLIĞI YAPTIĞI AK PARTİ GAZİANTEP’TE YENİ BAŞKANI; REİS BELİRLEYECEK

Ak Parti Genel Merkezi 2023 seçimleri öncesinde aralarında Gaziantep’in de bulunduğu büyükşehirlerde partiyi seçime götürecek il başkanları üzerindeki çalışmasını yoğunlaştırdı.

Gündem - 3 yıl önce

Gaziantep’te Eyüp Özkeçeci’den sonra görev alacak il başkanı için formül belirlendi. Ak Parti genel merkezi yapılacak titiz çalışmada belirlenecek isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruna sunulacak.

İSİMLER SIR GİBİ SAKLANIYOR

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin milletvekilliği adaylığı için istifasının kesinleşmesinin ardından gözler yeni il başkanını aramaya başladı. Gündeme bazı isimler gelse de bu isimler genel merkez tarafından doğrulanmadı. Diğer illerde olduğu gibi Gaziantep’te de ciddi çalışma ve araştırma yapan Ak Parti kurmaylarının teşkilatı memnun edecek bir isim üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi.

TÜM KESİMLER GÖRÜŞLERİNİ İLETİYOR

Gaziantep’te Ak Parti’yi 2023 seçimlerine götürecek olan il başkanı için milletvekilleri, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partinin kanaat önderlerinin görüşleri alınmaya başlandı. Kulislerde birçok isim konuşulmasına karşın, asıl kararın Ankara’da yapılacak son görüşmeden sonra netleşmesi bekleniyor.

OCAK SONUNDA NETLEŞECEK

Öte yandan parti çevresinden alınan bilgilere göre, Ak Parti Gaziantep’te il başkanlığı konusunun Ocak ayı sonunda netleşmesi bekleniyor. Ak Parti’20 yılda Ahmet Uzer, Ökkeş Eruslu ve Mehmet Eyüp Özkeçeci il başkanlığı yapan isimler oldular. Halen görevde olan Özkeçeci’nin Ocak ayı içerisinde istifa ederek milletvekili adaylığını açıklaması bekleniyor.

Haftanın Öne Çıkanları

TEHLİKE GELİYORUM DİYOR!

2023-01-08 12:42 - Gündem

MARAKOĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV

2023-01-11 13:52 - Politika

İKİZCELİ KONUŞTU: HABERLERİ YALANLADI

2023-01-12 14:52 - Spor

Sabah: Kaleoğlu ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum

2023-01-06 17:05 - Gündem

Gaziantep'te korkunç cinayet... Parkta erkek cesedi bulundu

2023-01-11 19:40 - Gündem

Albayram, basın zor ve meşekatli bir görev yapıyor

2023-01-09 10:57 - Gündem

O İSİM SİYASETE NOKTAYI KOYDU

2023-01-12 20:06 - Politika

AK PARTİ’DE MARAKOĞLU MEMNUNİYETİ

2023-01-13 15:14 - Politika

İKİZCELİ ADAY MI OLUYOR?

2023-01-10 12:03 - Spor

ÜNLÜ SANATÇI HAYATINI KAYBETTİ

2023-01-12 13:09 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem

NİZİP CUMHURİYET BAŞSAVCISI  ERHAN BİROL’DAN NTO'YA VEDA ZİYARETİ

13:56 - Gündem

Gaziantep'te Asayiş ve Güvenlik Masaya Yatırıldı

12:33 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem

NİZİP CUMHURİYET BAŞSAVCISI  ERHAN BİROL’DAN NTO'YA VEDA ZİYARETİ

13:56 - Gündem

Gaziantep'te Asayiş ve Güvenlik Masaya Yatırıldı

12:33 - Gündem