?>

2 kişi bir kadını spreyle bayıltıp, evdeki altınları çaldılar!

İstanbul Fatih’te, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi zilini çaldıkları kadını önce spreyle bayılttılar, sonra evdeki altın ve ziynet eşyasını çaldılar. Yaklaşık 10 bin TL civarında ziynet eşyası çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

Gündem - 5 yıl önce

Olay, saat 15.30 sıralarında Topkapı Urban Sokaktaki 3 katlı binanın ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi, apartmana girerek Vahide Odacıl, isimli kadının zilini çalmaya başladı. Zanlılar, kapının açılmasıyla birlikte evde tek başına olan kadının yüzüne sprey sıkmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Odacıl, bir anda yere yığılarak bilincini kaybetti. İki gaspçı, yatak odasına girerek kadına ait içinde altın bilezik, yüzük olan yaklaşık 10 TL değerindeki ziynet eşyasını çalıp kaçmaya başladı.

 

Yaklaşık, yarım saat sonra kendisine gelen Vahide Odacıl, oğlunu arayarak yardım istedi. Bunun üzerine oğlu, durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri kadına müdahale ederken, polis inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Neye uğradığını bilmediğini anlatan Vahide Odacıl, “Birden bire kapı çalındı. Ben de otomatiğe bastım. Sonra kapıyı açtım kim o diye, sizin gibi mesafede karşımda iki kişi duruyordu. Ben de kim olduklarını bilmeye kalmadan sprey sıktılar. Ben kedimi şurada köşede buldum. Bir daha da ayılamadım çünkü üzerinde yarım saat-bir saat geçmişti. Kalktığımda yatak odasındaydılar, orada ziynet eşyamız vardı, onu aldılar. Ben yalnızdım, normal maske vardı, gözlerinden tanıyamadım. Hiç konuşmadılar. Sormaya fırsatım da olmadı. Kimsiniz demeye fırsatım olmadı. Para yoktu, bilezik ve küçük altın vardı. Normalde eşimle kalıyorum, pandemi dolayısıyla işe gidiyordu. İşe gidince tek başıma kaldım” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kısıtlamalar genişleyecek mi?

2020-12-11 10:07 - Gündem

Türkiye’nin ilk mülteci kadın sanayicisi

2020-12-11 09:52 - Ekonomi

ŞAHİNBEY YARDIM REKORUNA KOŞUYOR

2020-12-15 18:48 - Gündem

Başına çivili sopa ile vurulan yaralıyı, bir de ambulansta linç etmeye kalktılar

2020-12-11 06:55 - Gündem

Çatıda mahsur kalan kedi mahalleyi karıştırdı

2020-12-13 13:37 - Gündem

Son Dakika: Elektrikte tepki çeken giderler artık tarifeye eklenemeyecek

2020-12-14 08:30 - Ekonomi

2021 yılı için doğal gaz bağlantı ve hizmet bedelleri belli oldu

2020-12-16 09:54 - Ekonomi

Taburcu olan corona hastası doktor rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı

2020-12-15 19:37 - Sağlık

Fatih Terim Luyindama'nın üzerini çizdi! 15 milyon euroluk teklif bekleniyor

2020-12-10 12:39 - Spor

Rus YouTuber canlı yayında hamile kız arkadaşının ölümüne neden oldu

2020-12-12 17:31 - Dünya

İlgili Haberler

Şahinbey’de Esnaf Denetimleri Sürüyor

22:04 - Gündem

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem

MHP Grubu’ndan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na Vefa Önerisi

17:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem