?>

Şehitkamil vadi park, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak

 Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 91 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Şehitkamil Vadi Park’ı yerinde inceledi.

Yaşam - 5 yıl önce

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Fadıloğlu, “Amacımız, daha yaşanabilir bir Şehitkamil ve daha yaşanabilir bir Gaziantep elde etmek. Türkiye’nin örnek projesinden birisi olan 91 bin metrekarelik alandaki park çalışmalarımızda sona geliyoruz. Bu projeyi tamamladıktan sonra bundan sonraki etaplara da devam edeceğimizin müjdesini buradan tüm hemşerilerimize de paylaşmak istiyorum” dedi.Tamamlandığında insanlarda hayranlık uyandıracak Şehitkamil Vadi Park’ta sona gelindi. Son durumu yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’i yaşanabilir kentler sıralamasında daha yukarılara çıkarmak adına yoğun çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun gerçekleştirdiği inceleme gezisine, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile Serkan Özatıcı da eşlik etti.Toplam 91 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Vadi Park içerisinde; parkın iki bölümünü birbirine bağlayan 300 metre uzunluğunda yeşil köprü, 2 bin 400 metrekare biyolojik gölet, 3 kilometre yürüyüş parkuru, yaklaşık 2 kilometre bisiklet yolu, yoga alanı, yaşlılar için 800 metrekare büyüklüğünde fitness ve refleksoloji alanı, 2 adet 570 metrekare büyüklüğünde fitness alanı, 1 adet skate park, 2 adet futbol sahası ve basket sahası, farklı yaş gruplarına göre toplam 4 bin 360 metrekare çocuk oyun parkları, kum havuzu ve güvenlik kulübesi bulunacak. Parka ait toplam 270 araçlık otopark alanı yapılacak.

Fadıloğlu, etapların devam edeceğini müjdeledi

Amaçlarının yaşanabilir kentler sıralamasında Gaziantep’i daha yukarı sıralara çıkarmak olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Parkın, kazasız-belasız bu noktaya getirilmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşıma teşekkür ediyorum. Türkiye’nin örnek projesinden birisi olan 91 bin metrekarelik alandaki park çalışmalarımızda sona geliyoruz. Bütün imalatlar tamamlandı ve şu anda yürüyüş yollarının kaplamaları yapılıyor. Bir yandan da oyun gruplarının montaj safhasına geldik. Diğer taraftan baktığımızda bu bitkilerin hepsi daha önceden satın alınan bitkilerdi. Bunlar burada tutar mı, yeşerir mi, diye insanların kafasında soru işareti vardı. Allah’a şükür dikmiş olduğumuz bütün bitkilerin hepsi çiçek vermeye başladı, yeşillendi ve yaprak vermeye başladı. İyi niyetle yapılan projelerin sonu güzel oluyor. Amacımız; daha yaşanabilir bir Şehitkamil ve daha yaşanabilir bir Gaziantep elde etmek. Bu konuda tüm mesai arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Burada hepsinin alın teri var, emeği var. Bu projenin hayata geçmesinde hakikaten tüm belediye çalışanımızın en alt kademeden en üst kademede emeğini görüyoruz. İstenilirse nelerin yapılabileceğini de görmüş oluyoruz. Bu projeyi tamamladıktan sonra bundan sonraki etaplara da devam edeceğimizin müjdesini buradan tüm hemşerilerimize de paylaşmak istiyorum. Parkımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

VALİLİK O OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI, ÇARPICI DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

2021-05-03 13:34 - Gündem

Gaziantep tüm zamanların en yüksek ihracatını gerçekleştirdi

2021-05-03 13:48 - Ekonomi

Türk oyun geliştiriciler ile oyun sektörünün önde gelen firmaları bir araya geliyor

2021-05-03 09:46 - Teknoloji

ALG Spor'dan Beşiktaş maçı hakemine sert tepki

2021-05-04 08:31 - Spor

GSO Donör Koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

2021-04-30 09:26 - Ekonomi

Gaziantep'te 10 günde 12 milyon 830 bin bandrolsüz makaron yakalandı

2021-04-30 15:37 - Asayiş

Yavuzeli Eski Belediye Başkanı Yılmaz hayatını kaybetti

2021-05-03 13:57 - Asayiş

GTB Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

2021-05-02 08:19 - Ekonomi

Aliyev'den Blinken'a Türkiye vurgusu

2021-04-29 08:24 - Dünya

Hazreti Ukkaşe türbesinin restorasyonunda sona yaklaşıldı

2021-05-03 08:35 - Yaşam

İlgili Haberler

Fatma Şahin: “Alleben Göleti Son Yılların En İyi Seviyesine Çıktı”

20:23 - Yaşam

Çocuklarda Demir Eksikliği: Sessiz Bir Tehdit

11:50 - Yaşam

GAZİANTEP VE KİLİS İÇİN METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

20:32 - Yaşam

ZÜRAFANIN ADI SİZDEN! KARARI FATMA ŞAHİN GAZİANTEPLİLERE BIRAKTI

09:54 - Yaşam

Gaziantep defin listesi belli oldu! 24 Nisan 2026 Günü kimler vefat etti?

18:09 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kara Para Operasyonunda Kritik Süreç: 6 İş İnsanı Tutuklandı

21:03 - Asayiş

Gaziantep, Kişi Başı Borçta İlk 4’te

19:37 - Ekonomi

Vali Çeber'den Gaziantep Geri Gönderme Merkezi’nde İnceleme

19:31 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: HİÇ UTANMADINIZ MI?

18:35 - Gündem

Motorine bu gece yarısından itibaren zam geliyor!

18:23 - Gündem