?>

MİNİKLER, KULAÇLARINI ATALARI İÇİN ATTILAR

-BAŞKAN FADILOĞLU: “İKİ GAZİNİN BULUŞMASI KUTLU OLSUN”

Gündem - 5 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gaziantep’e gelişinin 88. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Ata Yüzme Şenlikleri, 14 farklı kulüpten 152 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışlarda sporcuları yalnız bırakmayan Başkan Fadıloğlu, minik kulaçlara başarı sertifikalarını takdim etti.

 Geleneksel hale gelen ve bu yıl 8.’si organize edilen Ata Yüzme Şenlikleri, Alleben yüzme havuzunda yapıldı. Etkinliğe; 93 erkek, 59 bayan olmak üzere toplamda 152 faal lisanslı yüzücü katıldı. Yarışmalara katılan ‘tüm sporcuların şampiyon ilan edilmesi’ geleneği müsabakalarda da sürdürülürken, minik kulaçların kulvarlardaki büyük performansı, yüzme camiasını branşın geleceği adına mutlu etti. Kulvarlarda büyük heyecan yaşayan minik kulaçlar, Alleben Yüzme Havuzunda yetişen ‘Dünya ve Avrupa Şampiyonu’ sporcuları örnek alacaklarını ifade ettiler.

 Pandemi önlemleri çerçevesinde organize edilen Ata Yüzme Şenlikleri’nde farklı stillerde kulaç atan sporcuları ziyaret ederek yarışlarını takip eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, organizasyon bitiminde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Nurettin Özyürek ile birlikte tüm katılımcı minik yüzücülere başarı sertifikalarını verdi.

 ATALARIMIZA, BÜYÜK MİNNET VE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Pandemi sonrası geniş katılımlı organizasyonlara devam edeceklerini kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

 

“Bugün, iki Gazi’nin buluştuğu gün. İki gazinin buluşması kutlu olsun. Alleben Yüzme Havuzunda düzenlediğimiz Ata Yüzme Şenlikleri’nde minik kulaçlarımızı misafir etmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Atalarımıza, büyük minnet ve şükran borçluyuz. Üzerinde yaşadığımız topraklarda bugün, onların sayesinde huzur içerisinde yaşıyoruz. Gönül isterdi ki daha geniş bir katılımla bu organizasyonu yapalım. İnşallah pandemi sonrası çok daha geniş katılımlı organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Katılımcı sporcularımızı kutluyor, spor ve akademik yaşamlarında başarılar diliyorum.”

Haftanın Öne Çıkanları

Balkonundan eşyaları atıp evi ateşe verdi

2021-01-24 19:51 - Gündem

Tatil için yurttan çıktığı sırada fenalaşan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

2021-01-23 20:49 - Gündem

Kız çocuğunun canlı yayında görüp tanıdığı cinsel saldırı şüphelisi, tutuklandı

2021-01-21 18:51 - Gündem

Filipinli Gargia, Nizip’te Müslüman oldu

2021-01-25 14:22 - Gündem

12 yaşında hamile kalan kız çocuğu doğum yaptı! Bebeğin babası ise 15 yaşında

2021-01-20 07:32 - Dünya

Jandarmadan kısıtlama saatinde kaçak kazıya suçüstü

2021-01-24 19:48 - Gündem

Gaziantep FK'nın ilk yarı karnesi

2021-01-25 08:52 - Spor

TÜM HESAPLAR 2023 İÇİN

2021-01-26 12:08 - Politika

SpaceX’in uzaya tek seferde 143 uydu gönderme görevi ertelendi

2021-01-23 21:22 - Teknoloji

Baba, kızını istismar eden genci eve çağırıp öldüresiye dövdü

2021-01-21 07:38 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem

NİZİP CUMHURİYET BAŞSAVCISI  ERHAN BİROL’DAN NTO'YA VEDA ZİYARETİ

13:56 - Gündem

Gaziantep'te Asayiş ve Güvenlik Masaya Yatırıldı

12:33 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te şehidimiz var

15:00 - Gündem

UMUT YILMAZ'IN AMCASINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR

11:09 - Gündem

Şamil Tayyar'dan siyasi transfer eleştirisi

09:25 - Gündem

NİZİP CUMHURİYET BAŞSAVCISI  ERHAN BİROL’DAN NTO'YA VEDA ZİYARETİ

13:56 - Gündem

Gaziantep'te Asayiş ve Güvenlik Masaya Yatırıldı

12:33 - Gündem